Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 17:00

Πανελλήνιο Διαδικτυακό Πρωτάθλημα Μουάιτάι 2020

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

mt16720Δελτίο τύπου

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το Αγωνιστικό μας Πρόγραμμα από την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Διαδικτυακό Πρωτάθλημα Μουάιτάι 2020 (Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την προκήρυξη). Ο χώρος διεξαγωγής των αγώνων είναι τα σωματεία και άλλοι χώροι που πληρούν τις προδιαγραφές όπως αναγράφονται στους κανονισμούς . Οι αγώνες στην εν λόγω διοργάνωση θα λάβουν χώρα με βάση τους κανόνες της IFMA (International Federation of Muaythai Associations).

Να σημειωθεί ότι όλοι οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στο διαδικτυακό πρωτάθλημα θα έχουν προτεραιότητα να συμμετάσχουν στο επίσημο Παγκόσμιο Διαδικτυακό Πρωτάθλημα 2020 το οποίο και θα αντικαταστήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων 2020 που θα διοργανώσει η IFMA (αναγνωρισμένη ομοσπονδία από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή) και στο οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν μοριοδότηση και να εγγραφούν στον Ειδικό Πίνακα Διακριθέντων Αθλητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού καθώς επίσης και να ανακηρυχθούν Παγκόσμιοι Πρωταθλητές για το έτος 2020.

Η επίσημη δήλωση των αθλητών κάθε αθλητικού σωματείου που προτίθενται να λάβουν μέρος στη διοργάνωση ανά κατηγορία κιλών και ηλικίας θα γίνεται εδώ μέχρι 24 Αυγούστου 2020. (η παραπάνω φόρμα σας έχει σταλεί σε επεξεργάσιμη μορφή ώστε να την συμπληρώσετε και να την στείλετε ηλεκτρονικά).

Πληροφορίες μέσω e-mail στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Ομοσπονδίας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και στο ‎210-9603031 Δευτέρα – Πέμπτη 09:00-17:00.

 

Διαβάστηκε 40 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ημέρες Μουάιτάι 2020 2η Σχολή Προπονητών Μουάτάι Π.Ο.Μ. »