Σάββατο, 29 Μαΐου 2021 06:18

Το Σάββατο 26 & την Κυριακή 27 Ιουνίου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι 2021

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

MT29521Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.) διοργανώνει το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Ιουνίου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι 2021. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλαθοσφαίρισης «Ολυμπία»  στην Αργυρούπολη.

Οι αγώνες στην εν λόγω διοργάνωση θα λάβουν χώρα με βάση τους κανόνες της IFMA (International Federation of Muaythai Associations).

Η επίσημη δήλωση των αθλητών κάθε αθλητικού σωματείου που προτίθενται να λάβουν μέρος στη διοργάνωση ανά κατηγορία κιλών και ηλικίας μόνο για τις κατηγορίες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος θα γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας διεξαγωγής αγώνων RSportz (μέχρι τις 22 Ιουνίου στην αντίστοιχη διοργάνωση) από τους υπεύθυνους των σωματείων στέλνοντας στην Π.Ο.Μ. την σχετική φόρμα. Για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες η εγγραφή στο Rsportz είναι προαιρετική.

Προσοχή: Κάθε αθλητής προκειμένου να εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο θα πρέπει να έχει μαζί του τα εξής έγγραφα:

Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας (χορηγείται από την Π.Ο.Μ. και όσοι δεν έχουν μπορούν να αιτηθούν μέσω σωματείων έκδοση δελτίου μέχρι 17 Ιουνίου 2021).
Κάρτα υγείας αθλητή υπογεγραμμένη από καρδιολόγο (βρείτε την εδώ).
Υπεύθυνη δήλωση αγώνων (βρείτε την εδώ).
Ο,τιδήποτε άλλο ισχύει τη δεδομένη στιγμή, βάσει του εγκεκριμένου αγωνιστικού πρωτοκόλλου.

Πληροφορίες μέσω e-mail στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Ομοσπονδίας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και στο ‎210-9603031.

 

 

 

Διαβάστηκε 94 φορές