Κυριακή, 01 Μαΐου 2022 09:11

Το Παγκόσμιο Open Πρωτάθλημα Μουάιτάι 2022 τον Σεπτέμβριο στο Λουτράκι

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 mt1522Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.), σχετικά με το Παγκόσμιο Open Πρωτάθλημα Μουάιτάι 2022 που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στο Λουτράκι

Την Τρίτη 5 Απριλίου, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.), κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιο Αλκ. Γκιώνη, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Παγκόσμιου Open Πρωταθλήματος Μουάτάι, που πρόκειται να διεξαχθεί από τις 22 έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2022, στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου «Γ. Γαλανόπουλος».

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού – Τουρισμού κ. Αθανάσιος Παπαθανασίου, ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος Διεύθυνσης Κοιν. Προστασίας – Παιδείας – Πολιτισμού – Αθλητισμού κ. Παναγιώτης Αργύρης και ο Υπεύθυνος Συντονισμού της Π.Ο.Μ. κ. Μπάμπης Παναγιωτόπουλος.

Ο κ. Γκιώνης δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας, ακόμη μία αθλητική διοργάνωση που θα διαρκέσει ένα τριήμερο και θα επισκεφτούν την πόλη του Λουτρακίου 800 – 1200 άτομα, αθλητές, συνοδοί, κριτές κ.ά.. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι αποτελεί τη συνέχεια των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων που διεξάγονται στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, προβάλλοντας τον δυναμισμό που αναπτύσσουμε στη φιλοξενία κορυφαίων αθλητικών γεγονότων, καθώς και στην ανάδειξη του τόπου μας ως ελκυστικό προορισμό αθλητικού τουρισμού».

Η δήλωση του Προέδρου της Π.Ο.Μ.:
«Σήμερα, μαζί με τον Υπεύθυνο Συντονισμού της Ομοσπονδίας μας, κ. Μπάμπη Παναγιωτακόπουλο, είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση, στην οποία συζητήσαμε το πλαίσιο με το οποίο θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Open Πρωτάθλημα Μουάιτάι από την Ομοσπονδία μας, στο Λουτράκι. Είμαι πραγματικά ευτυχής που σε αυτή την επικείμενη διοργάνωση, θα έχουμε τη στήριξη του Δήμου και την αμέριστη συμπαράσταση του Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Αφού οριστικοποιήσαμε τις ημερομηνίες, προχωράμε στις απαραίτητες διαδικασίες για την υλοποίηση της πρώτης επίσημης διεθνούς διοργάνωσης Μουάιτάι στη χώρα μας.»

Διαβάστηκε 143 φορές