Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 06:39

Απολογισμός – Διεθνές Κύπελλο Μουάιτάι 2022 στην Αττάλεια Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

MT9122 Small

Με αποστολή 52 ατόμων συμμετείχε η Εθνική μας Ομάδα στο Διεθνές Κύπελλο Μουάιτάι 2022, στην Αττάλεια (International Muaythai Open Cup Antalya 2022). Συγκεκριμένα, η αποστολή αποτελούνταν από 27 αθλήτριες και αθλητές, 6 προπονητές, 14 συνοδούς, 2 διαιτητές, τον Ομοσπονδιακό προπονητή, κ. Ζυγόρη Θωμά, τον αρχηγό της αποστολής, κ. Σιαβάλα Αθανάσιο, ενώ επικεφαλής της αποστολής ήταν ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.), κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος.

 

Το Διεθνές Κύπελλο Μουάιτάι 2022, έλαβε χώρα στην Αττάλεια, στην Τουρκία και διοργανώθηκε υπό την αιγίδα, της αναγνωρισμένης από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (Δ.Ο.Ε.), Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, I.F.M.A.. Η Εθνική Αποστολή αναχώρησε την Τρίτη 22 Νοεμβρίου από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και επέστρεψε την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου. Οι αγώνες διεξήχθησαν από τις 23 έως και τις 27 Νοεμβρίου, με τελικό απολογισμό ένα Χρυσό, εννέα Αργυρά και εννέα Χάλκινα Μετάλλια για την Εθνική μας Ομάδα. Το Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησε η Ασσέρ Αγγελική, στην κατηγορία -56kg Κορασίδων.

Τα Αργυρά Μετάλλια κατέκτησαν:

Αγαθαγγελίδη Ειρήνη (Νέων Γυναικών -56kg)
Αναγνωστόπουλος Παναγιώτης (Νέων Ανδρών -91kg)
Καραλης Κωνσταντίνος (Παίδων -42kg)
Λιγνός Βασίλειος – Άγγελος (Παίδων -51kg)
Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος (Παίδων -45kg)
Παπαχρυσάνθου Κορίνα (Γυναικών -60kg)
Ρεβήσιος Κωνσταντίνος (Παίδων -54kg)
Σγούρου Γεωργία (Νέων Γυναικών -67kg)
Χατζάκη Αλεξάνδρα (Νέων Γυναικών -51kg)
Τα Χάλκινα Μετάλλια κατέκτησαν:

Ανδρέι Αριάδνη – Μαρία (Νεανίδων -48kg)
Βορφάι Νικολέτα (Νεανίδων -51kg)
Δεναξά Αικατερίνη (Γυναικών -54kg)
Ζαχαρίου Σοφία (Νεανίδων -51kg)
Κοντράρου Σοφία – Θεοδώρα (Νεανίδων -42kg)
Λιγνός Βασίλειος – Άγγελος (Παίδων -51kg)
Παππά Στεφανία – Ζωή (Νέων Γυναικών -51kg)
Σιαβάλα Ιωάννα – Μαρία (Νεανίδων -48kg)
Τζάρντα Άγγελος (Εφήβων -51kg)
Στα πλαίσια της διοργάνωσης, πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση μεταξύ των Προέδρων των Ομοσπονδιών των Μεσογειακών Χωρών, όπου και έλαβε χώρα η εκλογή του Προέδρου της Π.Ο.Μ., ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Μεσογειακής Ένωσης Μουάιτάι.

Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, πριν την επιστροφή της Εθνικής Αποστολής στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε εκδρομή εκπαιδευτικού χαρακτήρα, στην Κωνσταντινούπολη. Η εκδρομή οργανώθηκε από την Π.Ο.Μ., με σκοπό την επίσκεψη των μελών της Εθνικής Αποστολής στα μνημεία της περιοχής και στην Αγία Σοφία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Μ., συγχαίρει όλη την Εθνική Αποστολή για την εξαιρετική παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ευχαριστούμε θερμά, για την χορηγία της κάλυψης των εξόδων της εκδρομής, την εταιρεία την Digital IQ, καθώς και τους χορηγούς της Ομοσπονδίας: Upcycle Store / Fit & Shape, Supreme Insurance Services, BML Security για την στήριξη τους στην αποστολή.

Πηγή΅Ελληνική Ομοσπονδία Μουάιτάι

Διαβάστηκε 176 φορές