Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 15:33

Σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συνεργασίας πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Ε.Ο.Π., κ. Τσεβρενίδη Γιώργου με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συνεργασίας πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Ε.Ο.Π., κ. Τσεβρενίδη Γιώργου με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη.Δελτίο τύπου

Σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συνεργασίας πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Ε.Ο.Π., κ. Τσεβρενίδη Γιώργου με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη.
Στη συζήτηση αναδείχθηκε το θέμα της προ-ολυμπιακής προετοιμασίας των πυγμάχων, αλλά και γενικότερα θέματα οργάνωσης και λειτουργίας του σύγχρονου αθλητισμού, με πλήρη ταύτιση απόψεων των διαλεγομένων.


Μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Π. δήλωσε: «Είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικό και ελπιδοφόρο για την Πυγμαχία το γεγονός ότι ο Υφυπουργός έχει εμπεριστατωμένη άποψη για την λειτουργία της Ομοσπονδίας μας και προσφέρει στην Διοίκησή μας πλήρη συνεργασία στην υλοποίηση των αναπτυξιακών στόχων μας, καθώς και στην προγραμματισμένη αγωνιστική μας δράση.»

Διαβάστηκε 69 φορές