Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020 15:18

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας στις 8-11 Οκτωβρίου στο Αγρίνιο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

omospondia pygmaxiasΗ Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας ανακοινώνει τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών/Γυναικών Πυγμαχίας, η οποία θα λάβει χώρα από την 08.10.2020 έως την 11.10.2020 στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας, σε συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί και ο χρόνος και χώρος διεξαγωγής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Elite Ανδρών/Γυναικών Πυγμαχίας.

Θα θέλαμε να εφιστήσουμε την προσοχή των σωματείων, προπονητών και αθλητών στα προπονητικά πρωτόκολλα τα οποία έχουν εγκριθεί από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, όπως και στο προσφάτως εγκριθέν αγωνιστικό πρωτόκολλο, τα οποία μπορείτε να βρείτε αναρτημένα στην ιστοσελίδα της ΓΓΑ.

Μέλημα της Προσωρινής Διοίκησης της ΕΟΠ είναι ομαλή επανέναρξη της αγωνιστικής δραστηριότητας, τηρώντας πάντοτε τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Σε πείσμα των καιρών, των εμποδίων και των προσβολών από συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία επαίρονται για τη δήθεν σχέση τους και την υποτιθέμενη στήριξη από πολιτειακούς παράγοντες, η Ομοσπονδία ενεργώντας θεσμικά και ενωτικά έχει ως προτεραιότητα την υγεία των αθλητών, τη συνεργασία με τα σωματεία – μέλη της και την ανάδειξη και προβολή του αθλήματος της πυγμαχίας.

Αναδημοσίευση από το site της ΕΟΠ

Διαβάστηκε 36 φορές