Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 08:26

Αναχώρησε η Εθνική ομάδα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων Νεανίδων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

box11421Για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων Νεανίδων που θα διεξαχθεί στην Πολωνία και ειδικότερα στην πόλη Kielce από 11 έως 24 Απριλίου, αναχώρησε η Εθνική ομάδα Νέων Νεανίδων.
Στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος τους συνόδεψε ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Π. κος. Καμπέρος Σωτήρης.


O Πρόεδρος ευχήθηκε στα μέλη της Εθνικής αποστολής καλή δύναμη μέσα στα Πολωνικά ρινγκ, να τηρούν αυστηρά τους υγειονομικούς κανονισμούς που έχει θεσπίσει η ΑΙΒΑ για την πανδημία covid19 και τέλος τους αποχαιρέτησε με την ελπίδα για ένα Παγκόσμιο Μετάλλιο.
Να θυμίσουμε ότι στην κατηγορία των 54 κιλών στις νεάνιδες θα συμμετάσχει η Γιαννακοπούλου Αντωνία Φιλίππα, και στους νέους, ο Δημήτρης Μεϊμέτης στην κατηγορία των 69 κιλών, ενώ ο Νίκος Αντωνόπουλος σε αυτή των 75.
Οι προπονητές που θα συνοδεύσουν την αποστολή είναι ο κάτοχος (2*) αστεριών AIBA Ανδρεάδης Νίκος και ο Μιχαλόπουλος Λάμπρος κάτοχος ενός αστεριού ΑΙΒΑ (1*) .
Kάνουμε γνωστό ότι προσφέρετε δωρεάν αναμετάδοση των αγώνων από το κανάλι youtube της AIBA στο link https://www.youtube.com/watch?v=yK8QMYSseuw.
Το Δ.Σ. της Ε.Ο.Π. εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές και στην αθλήτριά μας όπως και στους έμπειρους προπονητές που θα τους συνοδεύουν.

ΕΟΠ

Διαβάστηκε 272 φορές