Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 09:50

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας «Minoas Cup» στο Ηράκλειο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

box2821Ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας «Minoas Cup» στο Ηράκλειο με τη συμμετοχή 4 Χωρών από Ελλάδα, Κύπρο, Αρμενία και Σουηδία. Με εξαιρετική επιτυχία, διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας σε συνεργασία με τη Περιφέρεια Κρήτης και τη στήριξη του Δήμου Ηρακλείου, το 14ο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας «Minoas Cup» στο Ηράκλειο από τις 28 Ιουλίου έως τις 31 Ιουλίου 2021, φιλοξενώντας και φέτος διεθνείς πυγμάχους από Ελλάδα, Κύπρο, Αρμενία και Σουηδία.


Το Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας τέλεσε υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Lyttos Beach», ήταν ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου με συμμετοχές από 4 χώρες και σημαντικούς παίκτες που έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό και σπουδαίες «μάχες» προσφέροντας για άλλη μία φορά πλούσιο θέαμα. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο όπου κυριάρχησε το αθλητικό ιδεώδες σε συνδυασμό με το πάθος και τη δύναμη.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος μίλησε για τη σημασία του Διεθνούς Τουρνουά Πυγμαχίας και τις πολύπλευρες θετικές επιπτώσεις του σημειώνοντας πως πρόκειται για μια σημαντική διεθνή διοργάνωση, έναν καθιερωμένο θεσμό, όπου έχει πολύ καλό μέλλον. Επιπλέον, ο κ. υφυπουργός ευχαρίστησε, τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, κ. Χάρη Μαριόλη, για όσα προσφέρει στο άθλημα ενώ δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη διοργάνωση.
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, κ. Χάρης Μαριόλης, παρακολούθησε τους αγώνες κατά το τετραήμερο 28 Ιουλίου έως 31 Ιουλίου, ευχαρίστησε θερμά τους διοργανωτές για την εποικοδομητική συνεργασία και τους αθλητές για την συμμετοχή τους. Όπως επεσήμανε στόχος είναι η διάδοση του αθλήματος σε όλες τις ηλικίες και η βελτίωση των συνθηκών διεξαγωγής προπονήσεων και αγώνων καθώς και αναγκαία είναι η υποστήριξη διεθνών τουρνουά, που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον διεθνώς των παικτών στο χώρο της πυγμαχίας. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανταποκριθήκαμε και σε αυτή την αθλητική πρόκληση», τόνισε χαρακτηριστικά. Επιπλέον, ο κ. Μαριόλης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, απευθυνόμενος στον κ. Αυγενάκη τον ευχαρίστησε για την πολύ καλή συνεργασία και επισήμανε «πως σε αντίξοες συνθήκες παράγει πολύ σημαντικό έργο και αφήνει το θετικό αποτύπωμά του στον αθλητισμό, στηρίζοντας με πράξεις κάθε προσπάθεια της ομοσπονδίας».
Το Δ.Σ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, ευχαριστεί θερμά τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη για την τιμητική παρουσία του στο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας και την έμπρακτη στήριξη, το ειλικρινές ενδιαφέρον και την αγάπη που δείχνει για τον αθλητισμό, την πυγμαχία και τους αθλητές.
Επίσης, ευχαριστεί θερμά τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, καθώς καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης εφαρμοστήκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του Κορωνοϊού Covid-19 και ιδιαίτερα τον προπονητή κ. Ανδρέα Γιαννακόπουλο για την σημαντική συμβολή του στην επιτυχή διοργάνωση του Διεθνούς Τουρνουά Πυγμαχίας.
Τέλος, ευχαριστεί και συγχαίρει όλες τις ομάδες που συμμετείχαν, όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για την άψογη εκτέλεση του προγράμματός τους, αλλά και για τη γενικότερη παρουσία τους και τις αγωνιστικές τους επιδόσεις και ευχαριστεί θερμά τους προπονητές και τους συνοδούς τους για την παρουσία τους καθώς και τους γονείς, για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους στο έργο της ομοσπονδίας.
Στηρίζουμε το άθλημα, Στεκόμαστε δίπλα στους αθλητές μας, Συνεχίζουμε τον αγώνα!
Είμαστε όλοι μαζί μια γροθιά!

Διαβάστηκε 105 φορές