Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021 10:16

Πρώτη προπόνηση-συνάντηση της Εθνικής Ομάδας Sanda (Ε.Ο.Γ.Σ.Κ.Φ.)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

gousou27621Μετά από πολύ καιρό, λόγω των γνωστής κατάστασης, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της Εθνικής Ομάδας Sanda.  Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία για τη συμμετοχή των αθλητών, έγινε γνωριμία των προπονητών και των αθλητών και ακολούθησε δυνατή προπόνηση. Η Εθνική ομάδα θα πλαισιωθεί και με άλλους αθλητές και θα ακολουθήσει ένα δυνατό πρόγραμμα με προπονήσεις και αγώνες. Η ζέστη δεν πτόησε κανέναν και όλοι/λες άφησαν υποσχέσεις για δυναμική παρουσία και θα δώσουν το καλύτερο για την ανάπτυξη του Sanda.


Παρόν όπως πάντα ο Α' Αντιπρόεδρος Λάμπρος Σταμούλης που τόνισε όλες τις ιδιαιτερότητες, κατέθεσε την πολύτιμη εμπειρία του από αγώνες Sanda στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Επίσης, παρόν ήταν και ο Γ.Γ. Άγγελος Κοντογιάννης.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές που η ματιά τους έδειξε τη δύναμη της θέλησης και την αγάπη τους για το sanda. Από καρδιάς θέλω να ευχαριστήσω την προπονητική ομάδα για τον ενθουσιασμό τους τους, την αγάπη τους, την επικοινωνία τόσο μεταξύ τους όσο και με τους αθλητές.
Το πρόγραμμα θα είναι δυνατό και αντάξιο για την βαρύτητα που φέρει το εθνόσημο.Τα καλύτερα έπονται...

 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΥΣΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ SANDA

Ιωάννης Λεονταρής

Διαβάστηκε 183 φορές