Τρίτη, 07 Μαΐου 2024 14:19

Συνέντευξη με την πρωταθλήτρια Sanda ΣΥΡΑΚΟΥΛΑ ΑΝΝΑ του FILIS GYM

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

afb4fee0 da73 48ed b866 e96e86699d96 Small

Το περιοδικό Dynamicsports.gr δημοσιεύει την συνέντευξη που πήρε από την πρωταθλήτρια Sanda ΣΥΡΑΚΟΥΛΑ ΑΝΝΑ του FILIS GYM

1. Πότε ξεκίνησες μαχητικά αθλήματα και για ποιο λόγο;

Ξεκίνησα το 2016 στην ηλικία των 6 ετών. Ο κύριος λόγος που ξεκίνησα αυτό το μαχητικό άθλημα ήταν ο πατέρας μου. Πριν ξεκινήσω αυτό το άθλημα μου μάθαινε εκείνος πώς να αμύνομαι ώστε, να μπορέσω να σταθώ και μόνη μου μεγαλώνοντας. Όμως μετά τον θάνατό του, δεν είχα πλέον κάποιον να με μαθαίνει και έτσι ξεκίνησα το Sanda. Τώρα είμαι 14 χρονών και συνεχίζω να αθλούμαι καθημερινά, παρά το φορτωμένο πρόγραμμά μου.


αρχείο λήψης 82 Small

2. Ποιες είναι οι διακρίσεις σου;

Έχω στο ενεργητικό μου, 30 αγώνες περίπου και έχω πάρει τέσσερα συνεχόμενα πρωταθλήματα στην κατηγορία μου. Έχω τρία Ακρόπολις, ένα κύπελλο της διοργάνωσης του δασκάλου μου και διάφορους άλλους διασυλλογικούς αγώνες.

αρχείο λήψης 83 Small

3. Ποιοι οι μελλοντικοι σου στόχοι;

Στόχος μου είναι να παραμείνω σε αυτό το άθλημα και να κατακτήσω μία από τις πρώτες θέσεις στο εξωτερικό αντιπροσωπεύοντας την Ελλάδα.

αρχείο λήψης 84 Small

4. Μίλησέ μας για το σύλλογο που γυμνάζεσαι και τον προπονητή σου.

Μέσα σε αυτά τα 8 χρόνια που βρίσκομαι στο γυμναστήριο του κυρίου Νίκου Φίλη, μπορώ να πω ότι το δέσιμο μεταξύ δασκάλου και παιδιών είναι ιδιαίτερο.Οταν βρισκόμουν στην πιο δύσκολη φάση της ζωής μου στάθηκε στο πλάι μου και με βοήθησε να το ξεπεράσω και να γίνω πιο δυνατή. Ακόμη, πέρα από το σκοπό του να μας κάνει καλούς αθλητές, έχει πάνω από όλα σκοπό να μας κάνει καλούς ανθρώπους.

αρχείο λήψης 85 Small

Διαβάστηκε 1886 φορές