Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 08:11

Προαγωγικές εξετάσεις ζωνών στον "Α.Ε.Σ ΑΙΟΛΟΣ"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

421747209 7481072441905485 2494650882910807484 n Small

Ένα γεμάτο Σάββατο με προπόνηση καράτε ,προαγωγές Μαύρων ζωνών και δυνατές συγκινήσεις έλαβε τέλος. Η αυλαία ξεκίνησε με προπόνηση στις έγχρωμες ζώνες όπου οι αθλητές μεταξύ άλλων διδάχτηκαν το kata Shinsei .Στην συνέχεια οι καφέ και μαύρες εξασκήθηκαν στο αγωνιστικό Kata Annan Dai. Ακολούθησαν προαγωγές Μαύρων ζωνών και Dan και όλα αυτά υπό την καθοδήγηση και εποπτεία του Sensei Δημήτρη Ζεύκη εκπρόσωπο της Ελληνικής ένωσης Shito Ryu karate 6o Dan W.S.K.F και του Σουλτάτου Γεωργίου 6ο Dan ΕΛ.Ο.Κ & W.K.F.

Συγχαρητήρια στους αθλητές του Α.Ε.Σ ΑΙΟΛΟΣ για την προαγωγή τους. Οι αθλητές μας παρουσίασαν το πρόγραμμα της ύλης τους με δυναμισμό και τεχνική κατάρτιση όπως αρμόζει στο παραδοσιακό αυθεντικό shito ryu karate που ακολουθούν .
Οι αθλητές που προάγονται στο Sho Dan ho (Μαύρη) είναι η Βασσάλου Μαριάντα, Κωστουλάκη Αλεξάνδρα, Μανωλαράκη Κατερίνα και Χουστουλάκη Στέλλα.
Στο Sho dan (1 Dan) η Παρασκευά Στελίνα.
Στο Ni Dan (2 Dan) ο Χαχλιουτάκης Γεώργιος και στο San Dan (3 Dan) ο Βερερουδάκης Μιχάλης.
Οι αθλητές που προάγονται στο Sho Dan (1 Dan) ΕΛ.Ο.Κ είναι οι : Δασκαλάκη Αριστέα και Χουστουλάκης Γεώργιος.
Μετά τις απονομές η προπόνηση συνεχίστηκε για άλλες 2 ώρες στα Kata Wanshu Itosu ha και Tensho.
Ευχαριστούμε τον Δάσκαλο του As Taekwondo "agogi" Tkd Heraklion Στέλιος Τσεμπερλίδης για την τιμή που μας έκανε να προπονηθεί μαζί μας. Είναι αλήθεια πολύ ωραίο όταν οι δάσκαλοι από διαφορετικές πολεμικές τέχνες δουλεύουν μαζί δίνοντας το καλό παράδειγμα στους νεώτερους ότι οι πολεμικές τέχνες πρέπει να ενώνουν.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια και ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο σε όλους τους αθλητές !!
Ευχαριστούμε τους γονείς για την υποστήριξη.
Ευχαριστούμε τον Καζαντζάκης Ν. - Γυμναστικός Σύλλογος Ηρακλείου για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων και την ANEK LINES Οfficial και Blue Star Ferries για την υποστήριξη του συλλόγου μας και το 2024.

Αναδημοσίευση από την προσωπική σελίδα του sensei Γιώργου Σουλτάτου

Διαβάστηκε 67 φορές