Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020 08:25

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΜΕΓΑΣ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

MEGAS1

Δελτίο τύπου

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΜΕΓΑΣ εδρεύει στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής επι της οδού Χίου 47Α. Ειναι αναγνωρισμένο σωματείο από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛΟΚ), την Γ.Γ.Α. και από την Ιαπωνική Ομοσπονδία SKIF. Είναι από τα πρώτα σωματεία που εντάχθηκαν στο μητρώο σωματείων με άδεια λειτουργίας από την Γ.Γ.Α. Στον σύλλογο διδάσκουν καταξιωμένοι προπονητές και εκπαιδευτές.

MEGAS2Ο σύλλογός μας συμμετέχει σε όλα τα πρωταθλήματα της Ελλάδος με πολλές διακρίσεις για τους αθλητές μας. Η ενασχόληση με τις πολεμικές τέχνες σε συνδυασμό με την αγάπη μας για το άθλημα του καράτε καθώς και το ενδιαφέρον μας για την σωματική αλλά και πνευματική εξέλιξη των μαθητών μας αποτελεί προτεραιότητα των προπονητών μας.Τα οφέλη του αθλήματος μας είναι πολλαπλά.

MEGAS3

Στον σύλλογό μας διδάσκεται η τέχνη του Shotokan Karate από την ΘΕΟΔΩΡΑ ΦΑΝΟΥ, (Διαιτητή kata και kumite της ΕΛΟΚ, εκπαιδεύτρια Καράτε, Προπονήτρια Αθλημάτων ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.Τα μαθήματα Aikido γίνονται από τον εκπαιδευτή ΓΚΟΓΚΟΡΩΣΗ ΑΝΤΩΝΗ.
 
Λίγα λόγια για την Ιστορία του Karate do.Το Karate Do είναι μια άοπλη παραδοσιακή πολεμική τέχνη της Ιαπωνίας, που χρησιμοποιεί όλα τα μέρη του σώματος με αποτελεσματικότητα, σαν ισχυρά όπλα. Είναι μια μορφή αυτοάμυνας με αμυντικές και επιθετικές τεχνικές χεριών και ποδιών, σε μεγάλη ποικιλία συνδυασμών που καταρρίπτουν τον αντίπαλο
 
Πληροφορίες: 210 6010631.
 
 
Παρουσίαση
Ο αθλητής του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΜΕΓΑΣ, ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ είναι 10 ετών και ασχολείται με το Καράτε από την ηλικία των 4 ετών. Έχει πετύχει πολλές διακρίσεις σε διασυλλογικά πρωταθλήματα και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα όλων των στυλ Καράτε
MEGAS5
MEGAS6
MEGAS7

 
Διαβάστηκε 111 φορές