Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2022 15:35

Με μεγάλη επιτυχία έγινε το Kanazawa Cup 2022 Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

14Δελτίο τύπου
Το Σαββατοκύριακο 26-27 Φεβρουαρίου 2022 διοργανώθηκε το Kanazawa Cup στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αγίων Θεοδώρων «ΚΡΟΜΜΥΩΝΙΟ». Οι συμμετοχές ήταν πέραν και των πιο θετικών προβλέψεων αγγίζοντας τους 600 αθλητές με συμμετοχή τόσο σε ατομικά Kata και Kumite όσο και σε ομαδικά σε όλες τις κατηγορίες παίδων-κορασίδων, ανδρών-γυναικών και βετεράνων.

1646393410166
21Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς ΕΛΟΚ, Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Sportdata, διαιτητές και τα Αθλητικά Σωματεία συνεργάστηκαν άψογα ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη διοργάνωση. Οι προπονητές, αθλητές, διαιτητές είχαν άψογη συμπεριφορά μέσα και έξω από την εγκατάσταση του γηπέδου.
Δεν ήταν αγώνες αλλά μία μεγάλη γιορτή στην οποία όλοι οι συμμετέχοντες στο τέλος έκαναν εγκάρδια χειραψία και πολλές φορές αγκαλιάζονταν. Στην ατμόσφαιρα φαινόταν ξεκάθαρα ότι ήταν συνάντηση μίας μεγάλης αγαπημένης οικογένειας. Τα χαμόγελα και η καλή διάθεση επικρατούσαν καθ’ όλη την διάρκεια.
Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε βέβαια και την στιγμή που το Αθλητικό Σωματείο «Οι Κόνδορες» κατέβασαν στον αγωνιστικό χώρο αθλήτρια με ειδικές ικανότητες κίνησης η οποία εν μέσω απόλυτης σιωπής αγωνίστηκε με το Kata Heyan Shodan ανάμεσα στους δύο πανάξιους και αξιέπαινους δασκάλους της. Κάνοντας ένα άρτιο Kata η αθλήτρια κατάφερε να ξεσηκώσει ξέφρενους πανηγυρισμούς σε όλο το γήπεδο κάνοντας τους παρευρισκόμενους να μην μπορούν να συγκρατήσουν δάκρυα χαράς.
Ευχόμαστε ολόψυχα η συγκεκριμένη διοργάνωση να αποτελέσει το έναυσμα της αγωνιστικής περιόδου με διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδας.

113

225

 

16

6

8

101

 

12

7

15

31

 

 

Διαβάστηκε 510 φορές