Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 07:11

Sensei Μπαλωμένος Γιώργος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

1place Small

 

Sensei Μπαλωμένος Γιώργος, κάτοχος 4 DAN.

Ο Γιώργος Μπαλωμένος είναι από μικρό παιδί στο χώρο του Shotokan καράτε και σήμερα είναι δάσκαλος και προπονητής της Εθνικής ομάδας του Shotokan Hellas. Είναι πιστοποιημένος προπονητής από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και επικεφαλής προπονητής καράτε στη σχολή Αrena Oaka τα τελευταία 10 χρόνια.

Ως προπονητής με εμπειρία στο άθλημα, στέκεται πάντα στυλοβάτης στους αθλητές κυρίως των μικρών ηλικιών. Δίνει μέσα από την ψυχή του, όλη τη μαχητικότητα που τον χαρακτηρίζει και μοιράζεται όλες τις γνώσεις με τους μαθητές του.

Σχολή Καράτε Arena Oaka

Η σχολή Arena oaka κατακλύζεται από νέους και όχι μόνο αθλητές που παρακολουθούν ανελλειπώς τα μαθήματα του. Οι μαθητές του συμμετέχουν σε Πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες κατακτώντας σημαντικές διακρίσεις, όπως ο μαθητής του Ν. Μπασούκος που κατέκτησε την 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SKIF στη Τσεχία το 2019 και μετάλλια σε Πανελλήνια πρωταθλήματα αποδεικνύοντας το βάθος και την έκταση των μαθημάτων που λαμβάνουν οι μαθητές από τον δάσκαλό τους.

Αθλητικές διακρίσεις

Ως αθλητής ο ίδιος συμμετείχε σε Πανελλήνιους, Ευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους αγώνες. Ήταν μεταλλιούχος σε Πανελλήνια πρωταθλήματα εφήβων και ανδρών επί σειρά ετών. Με συμμετοχές σε πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις, σε παγκόσμιο επίπεδο έχει κατακτήσει τη 2η θέση στο ομαδικό kumite και τη 5η θέση στο ατομικό kumite στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SKIF στην Αυστραλία 2012. Φέτος κατέκτησε την πρώτη θέση στο ομαδικό kumite Masters στη Πανευρωπαϊκή διοργάνωση SKIF στην Ολλανδία 2022.

15 1 Small

31 12 2012 Small

IMG 087412 Small

Lipolysis 134 Small

Lipolysis 49 Small

IMG 0594 Small

 

 

 

 

 

Διαβάστηκε 313 φορές