Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 07:06

Σεμινάριο SHOTOKAN KARATE-DO INTERNATIONAL στην Αλβανία

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

σεμινάριο Αλβανίας SmallΣτις 25 και 26 Φεβρουαρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί στα Τίρανα σεμινάριο SHOTOKAN KARATE DO INTERNATIONAL. Στο σεμινάριο εισηγητές θα είναι ο soshi MASARU MIURA 9o dan (Chief Instructor Europe), ο sensei KEYVAN GHAZI 8o dan (Chief Instructor Greece) και ο sensei ALEKSANDER NIKOLLI 3o dan (Chief Instructor Albania)

Soshi (Master Teachers) Masaru Miura 9ο Dan
Με το γνωστό παρατσούκλι, "Ο γελαστός Αφέντης"ο Soshi (Master Teachers) Masaru Miura 9ο Dan, είναι αναμφίβολα ο τελευταίος μιας ήδη θρυλικής γενιάς, η τελευταία μιας χρυσής εποχής στον αθλητισμό και την παράδοση του Καράτε.

 Για να καταλάβουμε το μεγαλείο του Soshi Miura, πρέπει να πάμε πίσω στο χρόνο στους θρυλικούς ιδρυτές του Καράτε. Εάν ο Master Gichin Funakoshi ήταν ο ιδρυτής του καράτε, ήταν σίγουρα ο μαθητής του Masatoshi Nakayama που έκανε γνωστό το Καράτε, παγκοσμίως, και οι μαθητές του, ο θρυλικός Master Hirokazu Kanazawa και ο Masaru M iura, των οποίων οι μαθητές έφτασαν το αποκορύφωμα της επιτυχίας κερδίζοντας τουρνουά το σημαντικότερο διεθνώς και μετά ως επιτυχημένοι καθηγητές και δάσκαλοι παγκοσμίως. Το 1978 μαζί με την Kanazawa και άλλους ίδρυσαν τη Διεθνή Ομοσπονδία Shotokan Karate (SKIF), όπου σήμερα σε ηλικία 84 ετών είναι ο Επικεφαλής Εκπαιδευτής της Ευρώπης. Μεγάλη τιμή και προνόμιο η άφιξή του στην Αλβανία για τον κόσμο του Καράτε, αλλά και για τον κόσμο των Πολεμικών Τεχνών στην Αλβανία, γιατί φοιτητές, εκπαιδευτές και καθηγητές, θα έχουν τη σπάνια ευκαιρία να δουν από κοντά έναν ζωντανό θρύλο, που έχει πει ψέματα τα 60 χρόνια που είμαι διδάχτηκα Καράτε για γενιές μετά από γενιές. Μαζί του, ο Sensei Keyvan Ghazi 8-Dan Chief Instructor Greece και ο Sensei Alexander Nikolli 3- Dan Chief Instructor Αλβανία.

Διαβάστηκε 160 φορές