Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 09:01

Διακρίσεις των αθλητών/τριων του Α.Σ. ACADEMY SHOTOKAN HERAKLION στο Πανελλήνιο Καράτε Παίδων- Κορασίδων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

KATSANTASLOGO

Ανακοίνωση του Α.Σ. ACADEMY SHOTOKAN HERAKLION (προπονητής: Βασίλη Κατσαντάς) για τις επιτυχίες των αθλητών/τριων του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Παίδων-Κορασίδων 2024

Ο σύλλογος μας στο Πανελλήνιο Παίδων- Κορασίδων, που διεξηχθη αυτό το Σαββατοκύριακο στο επίσημο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων -κορασιδων στη Xαλκίδα κατάφερε να κατακτήσει τις εξής διακρίσεις:
Νάταλι: 2η θέση Κουμιτε - 5η θέση κατα
Στεφανία: 2η θέση κουμιτε - 11η κατα
Δασκαλάκης Δημήτρης: 7η θέση κουμιτε
Βεληβασακης Εμμανουήλ: 5η θέση στο κουμιτε
Καλογεράκης: 9η θέση στο κουμιτε
Μαράκη Μαρία: 5η θέση στο κουμιτε


Βασσάλος Ελευθέριος, Αστεριού Ελευθέριος, Φιλιππόπουλος Σπύρος, Ορφανακης Εμμανουήλ, και Βελεγρακης Γιώργος κάνανε φανταστικές εμφανίσεις μια τρομερή προσπάθεια αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν αυτά που είχαν βάλει ως στόχο! Να σημειωθεί οτι οι 5 αθλητες απο τους 11 ηταν το πρώτο τους επίσημο πρωτάθλημα καράτε με ελάχιστη εμπειρία αλλα δυνατό και αγωνιστικό πνεύμα.
• Ανακοινώνεται πως οι 2 αθλήτριες του συλλόγου μας: Νάταλι και Στεφανία, πλέον ανήκουν στην προεθνική ομάδα και θα έχουν το δικαίωμα να μας εκπροσωπήσουν με την εθνική ομάδα στο Βαλκανικό Παίδων Κορασίδων που επρόκειτο να διεξαχθεί τον Μάιο στην Τουρκία.
Συγχαρητήρια στην Ομοσπονδία για την όμορφη και συγκινητική πρωτοβουλία για τους Παρα- Καράτε αγώνες. Μας έδειξαν και δίδαξαν κάτι φοβερό! Με την θέληση μπορεί να κάνει κάποιος τα πάντα!
Είμαι πολύ συγκινημένος διότι βλέπω τους κόπους των παιδιών, που έχουν δουλέψει με όλο τους το πάθος, να ανταμείβονται! Ευχαριστώ τον θεο που εχω καλα παιδια και καλούς γονείς στη σχολη μου με σεβασμο και αγαπη για το καρατε. Ευχαριστώ απο καρδιας ολους τους γονείς για την βοηθεια στο ταξιδι αυτο!!! Μου εμπιστευονται τα παιδιά τους και μαζί κάθε φορά γινόμαστε καλύτεροι! 
Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ στην δασκάλα Στεφανια Δουκλια και στον Koumasis Harris που την ώρα τον αγώνων μας βοήθησαν με τις συμβουλές τους!
Τα καλύτερα έρχονται!

Διαβάστηκε 424 φορές