Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 05:50

Ο "Α.Σ. ACADEMY SHOTOKAN HERAKLION" πρώτευσε στο Παγκρήτιο Κύπελλο Καράτε 2024

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

434996092 1772455589912483 5331381024261764746 n Small

Ανακοίνωση του προπονητή Βασίλη Κατσαντά (Α.Σ. ACADEMY SHOTOKAN HERAKLION) σχετικά με το  Παγκρήτιο κύπελλο Καράτε 2024

Άλλη μια φορά που το Παγκρήτιο κύπελλο Kαράτετε 2024 λήγει με μια γλυκιά γεύση για τον σύλλογό μας. ΠΡΩΤΟΙ στην Κρήτη ανάμεσα απο 19 σχολές για 2η συνεχόμενη χρονιά!  Είμαι ευγνώμων και πολύ συγκινημένος με όλες τις προσπάθειες των παιδιών. Δεν ειναι σκοπός τα μετάλλια αλλα οταν σου λενε δεν θα τα καταφέρεις η σου βαζουν εμπόδια..γίνεσαι ακόμη πιο δυνατός και καλύτερος!! Κάθε συμμετοχή είναι μια εμπειρία, ένα μάθημα και ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία να γινόμαστε πρώτα καλύτεροι άνθρωποι και μετά καρατέκα!!


Σαν διοργανωτής για πρώτη φορα, είμαι πολύ ευγνώμων και νιωθω υπερήφανος για οτι κατάφερα και με όλο το φιλικό αλλά παράλληλα ευγενικά ανταγωνιστικό κλίμα!
Θέλω να ευχαριστήσω άλλη μια φορά από τα βάθη της καρδιάς μου, τους γονείς,εθελοντες της σχολής μας που ηταν εκει και στήριξαν και βοήθησαν στην διοργάνωση κ στην ομαλή εξέλιξη των αγώνων.

Ό,τι έχω καταφέρει 10 χρόνια τώρα, το οφείλω σε εσάς που κάθε μέρα που περνάει γινόμαστε όλο κι πιο δεμένοι.
Γονείς, σας ευχαριστώ πολύ που με εμπιστεύεστε για να μάθω στα παιδιά σας τι θα πει ήθος, πειθαρχία, σεβασμός, αξιοπρέπεια και πως ακόμα κι όταν τους αδικούν πρέπει να διεκδικούν το δικιο τους χωρίς να προσβάλλουν τους άλλους..
Στόχος μας, να κάνουμε το κρητικό καράτε πιο δυνατό!
Ευχαριστώ απο καρδιας τον Δάσκαλο Nikos Karaiskakis και την πρόεδρο τοπικης επιτροπή κρητης που με εμπιστεύτκαν,με στηριξε και οτι χρειάστηκε ηταν εκει να μου δώσει σωστές συμβουλές.
Ευχαριστούμε ολόψυχα όλους τους χορηγούς μας που χωρίς αυτούς θα ηταν δύσκολο το έργο μας αυτό.
Ευχαριστώ θερμά την ελληνική ομοσπονδία καράτε,την ένωση διαιτητών για την πολύτιμη προσφορά τους και την άψογη συνεργασία μας.
Συγχαρητήρια σε ολους τους γονείς απο ολη την Κρήτη,ολους τους αθλητες,προπονητες που ηταν στη γιορτη του Κρητικού καράτε .
Ενα τεράστιο ευχαριστώ απο καρδιας στους γραφιστες μας και φιλους μου Giannis Mavrantonakis και Chrysostomos Spetsidis για την τεράστια και ομορφη δουλεια που εκαναν!!! Οπως και την δικηγορο και γραμματέα του συλλογου μας Pepi Katsiyannaki Ειστε οι καλύτεροι!!!
Ο καλύτερος φωτογραφος που ήταν κοντα μας Γιωργος Σηφακακης και τον ευχαριστούμε πολυ για ολα οπως και τις Πρώτες Βοήθειες από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό που ηταν κοντα μας!!
Ευχαριστώ απο την καρδια μου ολους τους μεγαλους μαθητες της σχολης και τους προπονητές μας που ηταν το σαββατο ολη την ημέρα διπλα στους μικρους μαθητες και τους στηρίζαν με αγάπη!!Ειναι ευλογια να εχεις διπλα σου καλα παιδια με αξιες στο δυναμικο σου.
Τελος ευχαριστούμε ολοψυχα την περιφέρεια κρητης και τον κυριο Nikos Sirigonakis που ηταν κοντα μας οπως και τον Δημο Ηράκλειου και αντιδήμαρχο Ηρακλείου κυριο Γιάννης Τσαπάκης που ήταν κοντά μας και είδαν την Άψογη διοργάνωση και τους αθλητές μας!!
Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete
Δήμος Ηρακλείου - Municipality of Heraklion
ΕΛΟΚ/Hellenic Karate Federation

Διαβάστηκε 620 φορές