Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 16:14

"Έγραψαν" οι αθλητές του Α.Σ. ΑΤΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ στο "Multi European Taekwondo Championship"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

attiki14621Η προπονήτρια του Α.Σ. ΑΤΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, Κυριακή Μαλανδράκη έγραψε στην προσωπική της σελίδα για τις επιτυχίες των αθλητών της:

Αγώνες μετά από 18 μήνες...
Φύγαμε για το Multi European Taekwondo Championship, όχι καλά προετοιμασμένοι λόγω των συνθηκών (ενάντια στις υπόλοιπες χώρες που δε σταμάτησαν καθόλου τις προπονήσεις τους) αλλά όπως πάντα γεμάτοι θετική ενέργεια και ψυχή!!!
Τελικά καταφέραμε να ξανακάνουμε πράξη πως στην ΑΤΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ... ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ!!!!!
Ο Παππάς Ραφαέλ για άλλη μια φορά ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κερδίζοντας εξαιρετικά δύσκολους αντιπάλους!
Ο Ραφαέλ εξασφάλισε ήδη την πρόκριση του για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 που θα γίνει τον Αύγουστο στην Εσθονία.
Ο Γιαννόπουλος Ανδρέας κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο!!!
Ο Ηλιόπουλος Παύλος έχοντας ένα δύσκολο τραυματισμό, μέχρι τελευταία στιγμή ήταν να μην ακολουθήσει την ομάδα. Όμως τελικά ήρθε και κατάφερε και αυτός να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο!!!
Ο Ανδρέας και ο Παύλος με αυτές τις διακρίσεις πήραν το εισητήριο για την Εσθονία και θα αγωνιστούν τον Αύγουστο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων!


Μία ανάσα πριν τα μετάλλια έφτασαν τα Junior μας.
Οι μικρότεροι ηλικιακά της κατηγορίας Γεράρδης Γιώργος (μετά από 3 εξαιρετικούς αγώνες) και Μαρεντάκη Στέλλα (μετά από 2 δύσκολους αγώνες) έδειξαν πως έχουν έρθει για να μείνουν και να διεκδικήσουν τα μέγιστα στο άθλημα μας!
Ο Μήτσος Δημήτρης στην κατηγορία Παίδων έφτασε κι αυτός ένα αγώνα πριν τα μετάλλια. Αυτή τη φορά δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο αλλά την επόμενη είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρει!
Ο Παναγιώτης Τζαβάρας στα Junior και ο Χρήστος Σερέτης στα Cadets κληρώθηκαν στους πρώτους τους αγώνες με τους αντίστοιχους νικητές των κατηγοριών τους και δεν κατάφεραν να προχωρήσουν. Όμως ήταν και οι δύο εξαιρετικά δυναμικοί και μαχητικοί!!!!
Σε όλα τα παιδιά αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την αγωνιστικότητα τους!!!!
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!

Διαβάστηκε 104 φορές