Στο κλειστό της Παιανίας που έχει μετατραπεί σε στολίδι, η Ελλάδα κατέκτησε έξι μετάλλια στην πρώτη ημέρα των αγώνων. Εκ των οποίων τα δύο ήταν χρυσά, τα δύο ασημένια και δύο χάλκινα.
Ο Φίλιππος Κόρδας (-49κ.) και ο Γιώργος Παπαδημητρίου (-41κ.) ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.
Τα ασημένια μετάλλια ήταν… οικογενειακή υπόθεση! Τα δίδυμα αδέρφια Πιστικόζογλου πραγματοποίησαν εξαιρετική πορεία και κατάφεραν να διακριθούν! Ο Στράτος (-37κ.) και ο Μαρίνος (-45κ.) έδωσαν διπλή χαρά στην Ελληνική αποστολή.
Στο βάθρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανέβηκαν ο Βασίλης Νικολάου (-53κ.) και Χρήστος Μανιός (-33κ.) που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο!
Σήμερα συνεχίζεται η δεύτερη ημέρα των αγώνων και στο κλειστό της Παιανίας αναμένεται να πραγματοποιηθούν σπουδαίοι αγώνες με μεγάλο ενδιαφέρον.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ



























