Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 13:00

Το Tragakis Studio υποδέχεται τη νέα σεζόν με τμήματα TANG SOO DO και SANDA

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

tra1Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος εντάσσεται στο πρόγραμμα του οι ειδικη κατηγορία μαθητών προσχολικής ηλικίας little dragons 3.5 ετων εως 5.
Ο σύλλογος έχει τη χαρά να υποδεχθεί την νέα Εκπαιδευτήρια Πέρρα Μαρία 2ο νταν στην κορεατική πολεμική τέχνη τανγκ σου ντο. Παρόλο το νεαρό της ηλικίας της μόλις 19 ετών έχει μαθητεύσει δίπλα στον δάσκαλο Master Πέτρο Τραγάκη για 11 χρόνια και είναι μία από τους 6 εκπαιδευτές του Tragakis Studio που έχουν μεγαλώσει από το νεαρό της ηλικίας τους και έχουν περάσει με άριστα το σχολείο εκπαιδευτών που διεξάγει η HTSDA παράγωντας άρτια καταξιωμένους και τεχνικά και σωματικά ικανούς εκπαιδευτές.

tra2Εκπαιδευτήρια Πέρρα Μαρία 2ο νταν

Γεννήθηκε στις 15 Οκτωβρίου 2001. Η πρώτη επαφή με τις πολεμικές τέχνες έγινε τον Σεπτέμβριο του 2009 στην σχολή Tragakis Studio. Ο δάσκαλος της από τα πρώτα χρόνια της σταδιοδρομίας της ήταν ο master Πέτρος Τραγάκης, Καθ’ όλη την διάρκεια των ετών συμμετείχε σε πολλά πανελλήνια και διασυλλογικά πρωταθλήματα στην Αθήνα, όπου και έλαβε διακρίσεις στις κατηγορίες Sparring, Hyungs και όπλα.
Το 2014 έλαβε τον βαθμό της μαύρης ζώνης και 1 Dan, και το 2017 πήρε το 2ο Dan. Τον Δεκέμβριο του 2019 παρακολούθησε μαθήματα στην σχολή instructor της Ελληνικής Ομοσπονδίας του Tang Soo Do, από την οποία και απέκτησε τον επίσημο τίτλο instructor.
Επιπλέον, το 2018 ξεκίνησε το άθλημα Sanda, όπου το 2019 κατέκτησε 1η θέση στους πανελλήνιους αγώνες.

tra3

Διαβάστηκε 106 φορές