Έγιναν οι απονομές των νέων βαθμών επίπεδου Μαύρης ζώνης ενώ ξεχωριστή στιγμή ήταν η αναγνώριση των μελών που είναι μαζί μας από 10 έως και πάνω από 30 χρόνια!! Μία υπέροχη ετήσια εκδήλωση που φέρνει κοντά όλα τα μέλη αυτής της μεγάλης οικογένειας που λέγεται Hellas Tang Soo Dο!
Για την ιστορία, το φλουρί στην πίτα των εκπαιδευτών έπεσε στην Ομοσπονδία, ενώ οι τυχεροί καλεσμένοι μας ήταν η Μαριλίνα Ρόκα και η Μπρικέλα Ρούτσι, που εκτός από το φλουρί, παρέλαβαν και την κούπα με το κουκλάκι της ομοσπονδίας μας! Και του χρόνου! Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους!!
Νέοι βαθμοί Μαύρων ζωνών:
1 dan: Γιώργος Γεωργίου, Ιάσονας Αλεξανδράκης, Αλέξανδρος Ρούτσι, Φίλιππος Γκέκης, Αναστσία Ράικου, Χαράλαμπος Παλαιογιάννης
3dan: Νεκτάριος Κοστελέτος, Ιωάννης Γονατάς.
Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2025 07:43
Κοπή πίτας της Hellas Tang Soo Do Association - Ανάληψη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Tang Soo Do για το 2025 από την Ελλάδα
Δελτίου τύπου της Hellas Tang Soo Do Association
Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2025 είχαμε την κοπή της βασιλόπιτας μας! Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή που μας έκανε τόσος κόσμος να είναι εκεί! Μεταξύ άλλων, ο δάσκαλος Μεσσάδος, ανακοίνωσε επίσημα την ανάληψη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Tang Soo Do για το 2025 από την Ελλάδα, ενώ έγινε και μία παρουσιαση των σχολών μελών της HTSDA στην χώρα μας.
Κατηγορία
Tang Soo Do
Ετικέτες