
Ποιες είναι οι διακρίσεις σου;
Έχω κατακτήσει πέντε χρυσά και ένα ασημένιο σε πανελλήνια πρωταθλήματα ( 2020 - 2026 ), μια πρώτη και δύο δεύτερες θέσεις στο διεθνή πρωτάθλημα Sanda Acropolis ( 2024 - 2026 ).

Ποιοι είναι οι μελλοντικοί σου στόχοι;
Σκοπός μου είναι να τελειοποιήσω την τέχνη μου, να αφοσιωθώ σε αυτήν και να της δώσω ότι έχω με όποιον τρόπο μπορώ. Έρχονται και πάντα θα έρχονται αγώνες και προκλήσεις που θα καλούμαι να αντιμετωπίσω στοχεύοντας να φτάσω τα υψηλότερο επίπεδο.

Μίλησέ μας για το σύλλογο που γυμνάζεσαι και τον προπονητή σου.
Ο σύλλογος μου είναι ο Α.Σ. Ατραπός νέου κόσμου και ο δάσκαλος μου ο Κώστας Γεωργίου. Είναι μεγάλη μου τιμή και περηφάνια να έχω μεγαλώσει σε αυτόν τον χώρο, στην ομάδα υπάρχει ένα κλίμα αλληλεγγύης που με κάνει να νιώθω τους συναθλητές μου σαν οικογένεια μου, ο καθένας στηρίζει τον άλλον και τον επικροτεί για τα επιτεύγματα του. Ο δάσκαλος μου έχει πολλές γνώσεις και μαζί δουλεύουμε κάθε μέρα με συνέπεια και με πρόγραμμα, είναι δίπλα μου σε κάθε κατάσταση εντός και εκτός γηπέδου.



























