Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 15:44

Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών & Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου - 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα PARA JU JITSU ΑΜΕΑ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

2ο PARA JU ΑΜΕΑΔελτίο τύπου

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Ju Jitsu ΑΜΕΑ στο Κλειστό Γυμναστήριο Παλαιού Φαλήρου ‘’Σοφία Μπεφόν’’.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αθλητές, προπονητές και συνοδοί έγιναν ένα και συμμετείχαν με χαρά και ενθουσιασμό, σε έναν αγώνα ζωής, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την δύναμη της αγάπης, της ψυχής και της θέλησης που διαθέτουν.


Διοργανωτές αυτού του σπουδαίου αθλητικού συμβάν ήταν ο κ Ζαντιώτης Γεώργιος, ομοσπονδιακός προπονητής Duo system και ο κ, Απατζής Θεόδωρος (6ο Dan), αρχηγός Ελλάδος του συστήματος Koei-Kan Karate Do. Ο κ. Απατζής βραβεύτηκε για την εθελοντική του προσφορά και βοήθεια, ώστε να εξελιχθεί ομαλά αυτό το πρωτάθλημα, από τον πρόεδρο της ΕΦΕΟΖΖ κ. Πουλικίδη Ανέστη και την Γραμματέα κα. Χαριτοπούλου Μαρία.
Η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου, με επικεφαλή τον κ. Απατζή Θεόδωρο για άλλη μια φορά στάθηκε στο πλευρό της ‘’Γέφυρας Ζωής’’ ΑΜΕΑ, που ταπεινά, ήρεμα και αποδοτικά αφήνουν το στίγμα τους, μέσω του εθελοντισμού και δίνουν ελπίδα και χαρά σε αυτά τα παιδιά.
Αθλητές, γονείς, συγγενείς, προπονητές και βοηθοί συνεργάστηκαν για να βγει το άριστο αποτέλεσμα που όλο το γήπεδο αποθέωσε. Παράδειγμα ζωής και παράδειγμα προς μίμηση για όλους η προσπάθεια αυτών των παιδιών.
Ήρθε το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα να αποτελέσει μια μεγάλη και καλή αρχή ούτως ώστε να βγούμε και εκτός των τειχών της Ελλάδος.

Διαβάστηκε 501 φορές