Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 15:14

Με τις εξετάσεις Θεωρητικού και Πρακτικού περιεχομένου ολοκληρώθηκε η Ενιαία Σχολή Προπονητών Ζίου Ζίτσου Γ Κατηγορίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

70217498 2300812483306011 7847784519791804416 nΔελτίο τύπου

Με τις εξετάσεις Θεωρητικού και Πρακτικού περιεχομένου ολοκληρώθηκε η Ενιαία Σχολή Προπονητών Ζίου Ζίτσου Γ Κατηγορίας, στα τμήματα Αθήνας και Θεσσαλονίκης.
Θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των προσωρινών πινάκων των αποτελεσμάτων με τους επιτυχόντες και έπειτα ο επαναληπτικός κύκλος εξετάσεων για τους απορριφθέντες.
Στη συνέχεια θα γίνει η απονομή των διπλωμάτων στους επιτυχόντες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ενιαία Σχολή Προπονητών Ζίου Ζίτσου ήταν μια από τις μεγαλύτερες και πιο οργανωμένες που έχουν διεξαχθεί στην Ελλάδα και η επιτυχία της οφείλεται στην Διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΕΦΕΟΖΖ, στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού Γ.Γ.Α., στον Διευθυντή και στα μέλη της Επιτροπής.
Ο Πρόεδρος και η Γ.Γ. της ΕΦΕΟΖΖ επιθυμούν να ευχαριστήσουν τον Διευθυντή κ. Γ.Ζαγγελίδη για την ομαλή λειτουργία της Σχολής και τον εξαιρετικό συντονισμό, τα μέλη της επιτροπής της Γ.Γ.Α. για την αμέριστη στήριξη του έργου της Ομοσπονδίας και την άριστη συνεργασία, τους εκπαιδευτές, τους εξεταστές, καθώς και όλους όσους συνέβαλλαν στην πορεία της Σχολής Προπονητών, από το ξεκίνημα έως την ολοκλήρωση της.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ
Ο Πρόεδρος Η Γεν.Γραμματέας

Πουλικίδης Αναστάσιος Χαριτοπούλου Μαρία

Διαβάστηκε 511 φορές