Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 15:55

1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εγχρώμων & Μαύρων Ζωνών JU-JITSU

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εγχρώμων & Μαύρων Ζωνών JU-JITSUΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 11-12/5/2019 το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ju-Jitsu στο κλειστό γυμναστήριο Πετρούπολης ‘’Ν. Παξιμαδάς''
Η Ακαδημία Πολεμικών τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου συμμετείχε στο πρωτάθλημα με 21 αθλητές και κατέκτησε 19 μετάλλια. Συγκεκριμένα 6 χρυσά, 5 ασημένια και 8 χάλκινα.
Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές που πάλεψαν και κατάφεραν να φτάσουν ψηλά αλλά και σε αυτούς που προσπάθησαν, γέμισαν εμπειρίες και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται βελτιώνοντας κάθε φορά τα λάθη τους.
Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά να συμμετέχουν σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα γιατί άσχετα με το αποτέλεσμα του αγώνα αποκτούν εμπειρίες, υπευθυνότητα και μαθαίνουν ότι ο κόπος και η επιμονή μπορούν να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Καταλυτικό ρόλο έπαιξε η ομαδικότητα που υπήρχε καθώς και το πνεύμα συνεργασίας τόσο των αθλητών όσο και των βοηθών του συλλόγου.
Στο πλευρό των αθλητών ήταν ο κ. Απατζής Θεόδωρος μαύρη ζώνη 6ο dan, εκπρόσωπος Ελλάδας στο koei-kan karate do, η προπονήτρια του συλλόγου κ. Θεοδωρίδου Αγγελική μαύρη ζώνη 3ο dan και άλλα μέλη του συλλόγου, οι οποίοι αγκάλιασαν και εμψύχωσαν όλα τα παιδιά.

Ακολουθούν αναλυτικά οι 21 συμμετοχές της Ακαδημίας:


Kvavadze Giorgi 1η θέση
Διαμαντίδης Μπάμπης 2η θέση
Διαμαντίδης Παναγιώτης 3η θέση
Δρέσιου Κατερίνα 1η θέση
Εμμανουηλίδου Αγγελική 2η θέση
Θεοδώρου Θεοφανία 2η θέση
Κότσι Μάριος 3η θέση
Κότσι Παύλος 3η θέση
Λαλιώτης Νίκος 3η θέση
Μαρκόπουλος Πασχάλης 3η θέση
Μπαλαρίνη Δανάη 1η θέση
Μπουκουβάλας Βαγγέλης 1η θέση
Νικολέα Βίκυ 1η θέση
Παπαθεοδώρου Γιώτα 2η θέση
Σταματιάδης Βασίλης 1η θέση
Σταματιάδου Αλεξάνδρα 3η θέση
Τόγιας Πέτρος 3η θέση
Τόγιας Φίλιππος 3η θέση
Φακοπούλου Έλενα 2η θέση
Πολλά μπράβο στους αθλητές Θεοδωρίδη Άκη και Τράπαλη Θοδωρή για τις εμφανίσεις τους στις δύσκολες κατηγορίες τους. Έχουν πολλά να μας δώσουν ακόμα και θα μας το αποδείξουν στο μέλλον.
Ευχαριστούμε θερμά για την υπομονή και τη στήριξη των γονέων στα παιδιά και στο σύλλογο.
Έπεται συνέχεια.....

Διαβάστηκε 376 φορές