Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019 15:06

Χάλκινος στο Πανευρωπαικό JU JITSU ο Σηφάκης του Α.Σ. ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ JU JITSU Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣΣτο Ηράκλειο το τριήμερο 25-27/10 πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα U18 & U21 και το παγκόσμιο U16 στην πόλη μας , με διοργανωτή την Ελληνική Ομοσπονδία ju jitsu και συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου, με τη συμμετοχή 40 χωρών και 750 αθλητών απ όλο τον κόσμο.
Το ηρακλειώτικο σωματείο Αθλόπολις συμμετείχε με 1 αθλητή στο πανευρωπαϊκό U21 , τον Σηφάκη Μανώλη , ο οποίος για 4η συνεχόμενη χρονιά σε μεγάλα διεθνή πρωταθλήματα κατακτά μία θέση στο βάθρο κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο σε πολύ δύσκολη κατηγορία , με αθλητές από 14 χώρες.


ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ JU JITSU Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣΤαυτόχρονα στο παγκόσμιο U16 το Αθλόπολις συμμετείχε με 2 αθλητές . Τον Ζαϊμάκη Μάριο, ο οποίος δυστυχώς τραυματίστηκε στον πρώτο του αγώνα και παραιτήθηκε και τον Κανδύλα Στέλιο ο οποίος κατετάγει 7ος σε μία πολύ δύσκολη κατηγορία.

ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ JU JITSU Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ


Μόνο θετικό μπορεί να είναι το πρόσημο για τον προπονητή Ζαϊμάκη Γιώργο ,ο οποίος πιστεύοντας στις δυνατότητες των αθλητών του, περιμένει περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον.

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ DYNAMICSPORTS.GR

 

Διαβάστηκε 112 φορές