Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 11:31

Επιτυχίες του Α.Σ. ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ju Jitsu

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

zaimakislogo

Ανακοίνωση του "Α.Σ. ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ" (προπονητής: Γιώργος Ζαιμάκης) για τις επιτυχίες των αθλητών του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ju Jitsu.

Το κορυφαίο γεγονός στο άθλημα του Ju JItsu έφτασε στο τέλος. Τρεις υπέροχοι αθλητές της ομάδας μας, ο Στέλιος , η Σοφία και ο Μιχαήλ, συμμετείχαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Άμπου Ντάμπι, με συμμετοχή 67 χωρών και 1700 αθλητών-τριών, σε ένα φανταστικό στάδιο , αποκλειστικά για το άθλημα του Ju Jitsu. Γελάσαμε, κλάψαμε από χαρά και από λύπη, νιώσαμε υπερήφανοι, απογοητευτήκαμε .. έτσι είναι οι αγώνες, έτσι είναι η ζωή. Ένα μόνο είναι σίγουρο, ο κόπος , ο αγώνας. η προσπάθεια , το πείσμα και τα θέλω του καθενός , έρχεται η ώρα που βρίσκουν τον δρόμο τους.
Απολογισμός :


Χρυσό μετάλλιο για ένα καταπληκτικό αθλητή, τον Μιχαήλ Ζαϊμάκη. Το πάλεψε, το πίστεψε , το πήρε.. και ανυψώθηκε η υπερηφάνεια μας , ακούγοντας τον εθνικό ύμνο της Ελλάδας μας,
Σπουδαία εμφάνιση της Σοφίας.. τρία δευτερόλεπτα της στέρησαν μία σπουδαία διάκριση, σε μία κατηγορία μεγαλύτερη της δικής της ..κι όμως
Ο Στέλιος δυστυχώς μετά από δύο δύσκολους αγώνες , δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση.
Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την πολύ καλή τους εμφάνιση!!
Συγχαρητήρια σε όλη την ελληνική αποστολή που κατάφερε πολύ σημαντικές διακρίσεις για τη χώρα μας και ανέβασε το ελληνικό ju jitsu , πολύ ψηλά στο παγκόσμιο στερέωμα.
Ευχαριστούμε τους γονείς για την στήριξη των παιδιών τους όλα αυτά τα χρόνια, ευχαριστούμε που μας πιστεύετε και μας εμπιστεύεστε.
Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους του Αθλόπολις για την καταπληκτική εμψύχωση και στηριξη των αθλητών μας , που συνεχώς λαμβάναμε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος των αγώνων και φυσικά την υπέροχη υποδοχή στο αεροδρόμιο.
Συγχαρητήρια στην ελληνική ομοσπονδία για την καλή προετοιμασία και την ομαλή ροή διεξαγωγής όλης της διαδικασίας.
Συγχαρητήρια σε όλη την προπονητική ομάδα του Αθλόπολις.
Πάμε δυνατά να κατακτήσουμε νέους στόχους..

Διαβάστηκε 91 φορές