Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 14:32

Ο ΑΠΣ ΑΘΛΟΤΕΧΝΗΣ ΒΟΛΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ 4Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

KAR161122 SmallΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΑΠΣ ΑΘΛΟΤΕΧΝΗΣ ΒΟΛΟΥ συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωταθλημα Ζίου Ζίτσου που πραγματοποιήθηκε απο τις 29/10 εως τις 8/11 στο Αμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων!
Η πόλη του Βόλου εκπροσωπήθηκε επ άξια απο Δύο αθλητές μέλη της Εθνικης Ομάδος Ζίου Ζίτσου:.Συγκεκριμένα: Η Εσερμπέκογλου Ευαγγελία Ελένη -18, -44κιλά με 7 συμμετοχές στην κατηγορία της κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο μετα απο 3 αγώνες εναντίον Καζακστάν, Αμπου Ντάμπι και Ταιβάν.


Ο Τζαρτζάνης Δημήτριος με 22 συμμετοχές στην κατηγορία -18,-73κιλά αγωνίστηκε σκληρα με πολλούς αγώνες οπως εναντιον Μολδαβιας, Καζακσταν, και Σλοβακίας κατακτώντας μια θέση στην Παγκόσμια κατάταξη!
Η προπονήτρια του ΑΠΣ ΑΘΛΟΤΕΧΝΗ Καραουλάνη Φωτεινή συνοδεψε τους δυο αθλητές φορωντας τα Εθνικά μας χρώματα και τους καθοδήγησε καθόλη την διαρκεια των αγώνων δηλώνοντας <<Η σκληρη δουλειά και οι υψηλοι στόχοι που θέτουμε εφεραν τα αποτελέσματα που περιμέναμε!!!! Μεγάλη πορεία και συνεχίζουμε!!!>>
Η Ελλάδα κερδισε την 4η θέση της γενικής κατάταξης στον πίνακα των μεταλλίων, ανάμεσα σε 67 κράτη, , με 15 Χρυσά, 12 Ασημένια και 29 Χάλκινα Μετάλλια, στα αγωνιστικά συστήματα Fighting System, Jiu Jitsu Newaza System, Duo System των ηλικιακών κατηγοριών -16 -18 -21 +21 ετών. Επίσης, η Ελλάδα συμμετείχε με επιτυχίες στο πρωτάθλημα Masters και Para Ju Jitsu.
Ο πρόεδρος, το ΔΣ και τα μέλη του ΑΠΣ ΑΘΛΟΤΕΧΝΗ συγχαίρουν την προπονήτρια καθώς και τους αθλητές του συλλόγου μας για τις υψηλές διακρίσεις τους!!!
Ευχαριστουμε πολύ τους γονείς των αθλητων που παντα στεκονται δίπλα στα παιδια τους και τον σύλλογο μας!
Τέλος ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας που βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα το ονειρο της συμμετοχης μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!!!
Χορηγοι: GRILL HOUSE, Φούρνος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΥΡΟΣΤΙΑ, Βενζιναδικο revoil ΣΠΥΡΑΤΟΥ και φροντιστήριο Πρίσμα!!!!

Η ανοδική πορεία του ελληνικού Ζίου Ζίτσου απο τον Αθλοτέχνη συνεχίζεται!

KAR1611222 Small

KAR1611221 Small

Διαβάστηκε 223 φορές