Σάββατο, 20 Ιουλίου 2013 21:04

Επίδειξη Καράτε από τον Α.Γ.Σ. Διαγόρας Ιστιαίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
exetaseis-istiaias-1
Ο Α.Γ.Σ. Διαγόρας Ιστιαίας την Παρασκευή 29 Ιουλίου  διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία επίδειξη καράτε και αυτοάμυνας, στην οποία  συμμετείχαν εκτός των αθλητών του συλλόγου και του προπονητού Βαγγέλη Δήμου 4ο Dan και η Χριστίνα Μπασούκου 4ο Dan προπονήτρια του Πολυδεύκη Νέας Αρτάκης με αθλητές της.
Το Σάββατο 30 Ιουλίου  πραγματοποιήθηκαν προαγωγικές εξετάσεις των αθλητών του συλλόγου, με εξεταστική επιτροπή τους: Γκόργκα Άγγελο Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωταθλητή Tanto Dori 5ο Dan και προπονητή της Ελληνοιαπωνικής Ακαδημίας Tatsuo Suzuki,  Χριστίνα Μπασούκου 4ο Dan προπονήτρια του Πολυδεύκη Νέας Αρτάκης και Διεθνή Διαιτητή,  Δημήτριο Αναστασιάδη 5ο Dan και ευρωπαϊκό διαιτητή,  Ηλία Χρήστου 6ο Dan και τον Προπονητή του συλλόγου Δήμου Ευάγγελο 4ο Dan και εθνικό διαιτητή.
Η επίδειξη έγινε στην κεντρική πλατεία της Ιστιαίας και την παρακολούθησαν πολλοί γονείς των αθλητών αλλά και πολλοί φίλοι του Καράτε.
Πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν στην επίδειξη αλλά κυρίως στον διοργανωτή και προπονητή του συλλόγου Δήμου Ευάγγελο.
 
 
exetaseis-istiaias-2  exetaseis-istiaias-3 
exetaseis-istiaias-4  exetaseis-istiaias-5 
exetaseis-istiaias-6  exetaseis-istiaias-7 
exetaseis-istiaias-8  exetaseis-istiaias-9 
exetaseis-istiaias-10  exetaseis-istiaias-11 
exetaseis-istiaias-12  exetaseis-istiaias-13 
exetaseis-istiaias-14  exetaseis-istiaias-15 
exetaseis-istiaias-16  exetaseis-istiaias-17 
exetaseis-istiaias-18  exetaseis-istiaias-19 
exetaseis-istiaias-20 

exetaseis-istiaias-21 

;
Διαβάστηκε 8939 φορές