Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 11:03

Το 28ο ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΑΤΕ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2024 στην Κωνσταντινούπολη Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

balkanchildren Small

Το 28ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Καράτε Παίδων - Κορασίδων 2024, θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη από 31 Μαίου έως 2 Ιουνίου 2024.

Ακολουθούν πληροφορίες για το ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 

Αναδημοσίευση από το site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε

Οι σύλλογοι-μέλη της Ομοσπονδίας μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής των αθλητών τους έως την ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΙΟΥ 2024 και ώρα 22:00 στην ηλεκτρονική φόρμα της ΕΛ.Ο.Κ.: https://elok.gr/simmetoxi-balkan-children

Οι σύλλογοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την μετάβαση, την διαμονή – διατροφή και την κάλυψη οιασδήποτε δαπάνης της αποστολής των αθλητών, συνοδών και προπονητών τους.
Η ΕΛ.Ο.Κ. στα πλαίσια της αρωγής προς τα σωματεία – μέλη της, αναλαμβάνει να εκδώσει τα διεθνή δελτία των αθλητών, τις εγγραφές στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Καράτε καθώς και την καταβολή του σχετικού παραβόλου συμμετοχής στην Βαλκανική Ομοσπονδία Καράτε για λογαριασμό των σωματείων.

Η διαδικασία προϋποθέτει ως βασικό κριτήριο επιλογής τη βούληση του αθλητή να συμμετέχει στην αντιπροσωπευτική ομάδα, η οποία βάση της προκήρυξης των αγώνων, δεν μπορεί να υπερβαίνει για κάθε χώρα τις 6 συμμετοχές ανά αγωνιστική κατηγορία. Η επιλογή θα γίνει σε 2 φάσεις. Η πρώτη φάση (προκαταρκτικό στάδιο) περιλαμβάνει την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την συμμετοχή στη διοργάνωση.

Σε αυτό το στάδιο μέσω της ιστοσελίδας της ΕΛ.Ο.Κ. οι Σύλλογοι θα δηλώσουν τους αθλητές τους που επιθυμούν να συμμετέχουν στην διοργάνωση ανά κατηγορία, καθώς και τις αγωνιστικές τους διακρίσεις σε πρόσφατες αθλητικές διοργανώσεις, που θα αποτελέσουν τα κριτήρια αξιολόγησης κατά την δεύτερη φάση της διαδικασίας επιλογής.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος θα πρέπει να γίνει έως την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΜΑΙΟΥ 2024 και είναι δεσμευτική για το Σωματείο και τους αθλητές. Τις επόμενες ημέρες η ΕΛ.Ο.Κ., αφού επεξεργαστεί τις δηλώσεις και επαληθεύσει τις διακρίσεις, θα αναρτήσει πίνακα των ανά κατηγορία δηλωθέντων αθλητών. Οι αγωνιστικές κατηγορίες, στις οποίες ο αριθμός των δηλωθέντων αθλητών δεν υπερβαίνει το όριο των έξι (6) συμμετοχών, θεωρούνται ως οριστικές, αφού ο δηλωθείς αριθμός δεν θέτει θέμα αξιολόγησης, προκειμένου έγκαιρα τα σωματεία τους να ξεκινήσουν τη διαδικασία της μετάβασης-διαμονής των αθλητών τους.
Στις κατηγορίες εκείνες που έχουν δηλωθεί περισσότεροι των έξι αθλητών, θα γίνει, κατά την δεύτερη φάση της διαδικασίας, αξιολόγηση των δηλωθέντων αθλητών από την Τεχνική Επιτροπή, κατά την οποία θα ληφθούν υπόψη οι αγωνιστικές διακρίσεις των υποψηφίων καθώς και η άποψη των προπονητών. Η τελική λίστα των συμμετεχόντων αθλητών για αυτές τις αγωνιστικές κατηγορίες θα ανακοινωθεί άμεσα από την γραμματεία της ΕΛ.Ο.Κ., προκειμένου έγκαιρα τα σωματεία τους, να ξεκινήσουν την διαδικασία της μετάβασης-διαμονής των αθλητών τους.

Με την δημοσίευση της τελικής λίστας οι σύλλογοι θα πρέπει να στείλουν στην ΕΛΟΚ εντός δύο ημερών για τον κάθε αθλητή που θα συμμετάσχει.:
1. Φωτοτυπία ταξιδιωτικού εγγράφου
2. Πρόσφατη φωτογραφία τύπου διαβατηρίου
3. Απόδειξη κατάθεσης του παραβόλου συμμετοχής (40 Ευρώ ανά κατηγορία συμμετοχής)

Η οριστική λίστα των αθλητών, που θα συμμετέχουν στην αντιπροσωπευτική ομάδα στο Βαλκανικό, θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Καράτε.

 

Διαβάστηκε 257 φορές