Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 09:32

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το "Πανελλήνιο Κύπελλο Body Contact" της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

438119341 380734808280983 4278746493844578023 n Small

Μια από τις μεγαλύτερες κορυφαίες διοργανώσεις των μαχητικών αθλημάτων, φιλοξενήθηκε στην πόλη του Βόλου την 21η Απριλίου και έδωσε μια ανάσα στην τοπική αγορά, αφού κατέκλυσαν τα ξενοδοχεία αθλητές, προπονητές, διαιτητές παράγοντες το Σαββατοκύριακο ( 20-21 Απρίλιου).


Το Πανελλήνιο Κύπελλο του BODY CONTACT (Κλάδου Άθλησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing), πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας την 21η Απριλίου από 09.00π.μ. εώς 20.00μμ.
400 αθλητές και αθλήτριες από την Αθήνα ,Ρόδο, Ξάνθη, Θεσσαλονίκη , Κιλκίς , Νεα Σάντα, Πολύκαστρο , Λάρισα , Καβάλα, Φίλιπποι Καβάλας, Τσαγκαράδα-Μούρεσι, Αγριά και Βόλο συμμετείχαν στους αγώνες μαζί με 200 και πλέον προπονητές, παράγοντες και γονείς.
Το πρωτάθλημα οργανώθηκε από τη διοίκηση του κλάδου άθλησης Body Contact με τον Πρόεδρο του ΔΣ Γιώργο Κοσμίδη και την Γ.Γραμματέα Βίκυ Κοσμίδου, τον πρόεδρο της κεντρικής επιτροπής αγώνων Κρίσιλα Ιωάννη με την στήριξη και πολύτιμη βοήθεια του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing Μιχάλη Τριανταφύλλου.
Στο Πανελλήνιο Κύπελλο το οποίο ήταν στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΠΟΚ , συμμετείχαν 20 σύλλογοι:
Α.Σ ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Βόλου με προπονητές τον Γιώργο Κοσμίδη και την Βίκυ Κοσμίδου,
Α.Σ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ Αθηνών με τους προπονητές Μπίλα Νικόλαο και Ιωάννα Αδαμοπούλου,
Σ.Π.Κ Αγριάς Βόλου Ο ΜΑΧΗΤΗΣ με προπονητή τον Γιάννη Κρίσιλα,
Α.Σ ΕΙΡΗΝΗ Αθηνών με προπονήτρια την Ειρήνη Σκαπή και τον Δήμου Αναστάσιο,
Α.Σ ΓΕΝΝΑΙΟΙ Ν.Σμύρνη και Π.Φάληρο Αθηνών με προπονητές τον Γιώργο Ρομπο , τον Γιάννη Ρόμπο και Κώστα Ρόμπο
Σ.Π.Τ Πολυκάστρου Κιλκίς ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ με προπονητή τον Κεσίδη Βιάτσεσλαβ,
Α.Σ Βύρωνα Αθηνών Η ΔΥΝΑΜΗ με προπονητή τον Παπαγεωργίου Ζήση ,
ΑΣ Κιλκίς ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ με προπονητή τον Μελικιάδη Οτάριο,
Α.Σ Αθηνών ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ με προπονητή Γερόλυματο Αλέξανδρο,
Α.Σ .ΚΙΜΕ Ξάνθης με προπονητή τον Παπαδόπουλο Γρηγόρη και Ηλία Καρπούζη
Γ.Α.Σ παραδοσιακών μαχητικών αθλημάτων Κορδελιού Θεσσαλονίκης με προπονητή τον Αθανάσιο Καπνά
Α.Σ Πολεμικών τεχνών ΦΙΛΙΠΠΟΣ Νέας Σάντας Κιλκίς με προπονητή τον Φίλιππο Παπαγιαννίδη
Α.Σ. Αθηνών ΧΑΛΚΕΝΤΕΡΟΣ με προπονητή τον Χρήστο Παύλου και τον Χαράλαμπο Μαντά
Α.Σ ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ τμήμα Τσαγκαράδας-Μουρεσίου με προπονητή τον Ηρακλή Ποζαπαλίδη
Α.Σ Μαχητικών Τεχνών Καβάλας με προπονητή τον Κωνσταντίνο Καρκάλη
Α.Σ Ρόδου ΤΙΤΑΝΕΣ με προπονητή τον Παπαβασιλείου Νικόλαος
Α.Σ Φίλιπποι Καβάλας με προπονητές τον Ανέστη Μπαρμπούτη και την Ραφαέλα Τσακίρη
Α.Σ SEISHIN Λάρισας με προπονητή τον Θάνο Τζίρα και
Α.Σ SEISHINKAI Λάρισας με προπονητή τον Γιώργο Δαλαμάγκα
Στην διαιτησία προσέφεραν τις υπηρεσίες τους πιστοποιημένοι διαιτητές της ΠΟΚ με την επιτροπή διαιτησίας Πρόεδρο τον Τζήρα Αθανάσιο, Γ. Γραμματέα την Ειρήνη Σκαπή και Αντιπρόεδρο τον Ηρακλή Ποζαπαλίδη και ειδικό Γραμματέα Ταμουρίδη Χρήστο, με την καθοδήγηση του Διεθνούς Διαιτητή του Shinkyokushinkai Γιώργου Κοσμίδη και του σώματος των διαιτητών Φιλιπονη Μαρία, Χονδρό Χάρη, Δαμακούδη Ανδρέα, Ζαχαρούλη Δημήτριο, Γιολδάση Γεώργιο, Φούρναρη Γεώργιο, Κουπάνη Αριστοτέλη, Μπέλλα Ανδρεανίδου, Νταμοτσίδη Βλαδίμηρο και Πέππα Γεώργιο .
Παρών και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick boxing, ο οποίος στηρίζει την ανάπτυξη του κλάδου άθλησης Body Contact και καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να ξεκινήσει η μοριοδότηση των αθλητών στα Επίσημα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.
Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειαρχης Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, ο Πρώην Υφυπουργός και πρώην Δήμαρχος Βόλου Αλέκος Βούλγαρης, Ο πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Βόλου Ανδρέας Ζέρβας, Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Μαγνησίας Υποστράτηγός Γιώργος Τοσιλιάνης, ο Συνταγματάρχης ΕΑ Ζωσιμάς Νικόλαος, ο Ταγματάρχης ΕΑ Καμβουνης Ευστράτιος και η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Βόλου Αξιωματικός ΕΑ Λαμπρινή Σιαφάκα .
Την όλη διοργάνωση ανέλαβε ο τοπικός Α.Σ.Υπέρτατη Αλήθεια Συνεργασία Βόλου, σε συνεργασία με τον κλάδο άθλησης Body Contact.
Ο Πρόεδρος του κλάδου άθλησης Γιώργος Κοσμίδης και η διοίκηση του Κλάδου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους τους προπονητές των συλλογών για την συμμετοχή τους, τους γονείς των αθλητών, την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων του Βασίλη Ηλιόπουλου και τους εθελοντές και εθελόντριες για ασφάλεια και προστασία αλλά και την γιατρό Βίκυ Γιασην για την υγειονομική κάλυψη των αγώνων.
Την γραμματεία των αγώνων με τις Βαγίτση Ασημίνα, Αγορίτσα Ταφύλη,Μαρίνα Νίκα, Αναστασία Τζίφρα, Σγαρδώνη Ευαγγελία, Κωνσταντίνα Περιβολαροπούλου, Κυριάκου Κατερίνα, Λιασκοβίτη Έυα και με τους Παπαδανιήλ Απόστολο, Κεσμετζή Τάσο και Γαντζούδη Βασίλη. Την ομάδα εργασίας την οικογένεια Παγιαμτζή, Λιασκοβίτη, Αντάμη τους Senpai Γιολδάση Γιώργο, Χονδρό Χάρη, Πέππα Γεώργιο, Αγαθουλέση Θοδωρή και Μαργαρίτη Ιωαννη και τον γραμματέα του συλλόγου Κουφογεώργο Απόστολο.
Για την σημαντική βοήθεια τους στην διευθέτηση του χώρου ευχαριστεί τον Προϊστάμενο του Κλειστού Γυμναστήριου Μπάσκετ Αλέκο Μεταφτσή για την άριστη συνεργασία τον Υπεύθυνο κυλικείου Ρακιτζή και τον Γιώργο υπεύθυνο της καντίνας .
Την ηχητική κάλυψη του πρωταθλήματος ανέλαβε ο Σιουλας Χάρης.Χορηγός ηλεκτρολογικές εργασίες Κανταράκης Αθανάσιος. #hellasbodycontact

Πηγή: Body Contact Hellas

Διαβάστηκε 585 φορές