Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 12:57

Συνέδριο Αξιολόγησης Στο Κέντρο Σαολίν Αλίμου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

http://www.shaolin.org.gr/images/uploads/alimos_shaolin_exams_2018_nov_masters_thumb.jpgΣτον Άλιμο ξεκίνησε επιτυχώς το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018, η χειμερινή περίοδος αξιολογήσεων με την Ημερίδα της Ιδρυτικής Αξιολόγησης των Μικρών Σπουδαστών και των Σπουδαστριών του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Νοτίων Προαστίων Νεαρό Δάσος στην έδρα του σωματείου, υπό την επίβλεψη του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν. Όπως είναι φυσικό τηρήθηκε αυστηρά το εξεταστικό πρόγραμμα του Επίσημου Συστήματος Αξιολόγησης της Κρατικής Αναγνωρισμένης Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου Σου - Κουνγκ Φου, η οποία έχει αναγνωρίσει όλους τους Εκπαιδευτές και τους Δασκάλους του ΕΠΟΚΕΣ.

Όπως προβλέπεται από τον Εσωτερικό Κανονισμό του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν, επικεφαλής της επιτροπής Aξιολόγησης ήταν ο Διευθυντής του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Αθήνας [ΠΟΚΕΣΑ], Δάσκαλος Κατακαλαίος Δημήτρης και αξιολογητές τα Μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης του Ελληνικού Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν, Σταυρίδου Αλεξάνδρα της Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», Κοκκάλας Λάμπρος του ΚΕ.ΠΟ.ΣΑ. «Ουράνιος Δράκος», o Δελής Γιώργος του ΚΕ.ΠΟ.ΣΑ.Π. «ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ», η Αντωνίου Ευσταθία του «ΑΝΕΜΟΥ», Καπατσούλιας Παναγιώτης του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Πύργου Φοίνικας, Μπάνερ Άντριου του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν «ΛΕΥΚΟΣ ΛΩΤΟΣ», ο Σταυράκος Μάριος του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Αμαλιάδας και ο Φουσκαρίνης Μίμης του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Πάτρας.

Την γενική εποπτεία των διαδικασιών της Αξιολόγησης, είχε ο Διευθυντής του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν [ΕΠΟΚΕΣ], Δάσκαλος Σταυρίδης Ιορδάνης - Σι Γιαν Τζουό [κιν.: shì yán zhuō 释延卓].

ΠΗΓΗ: ΕΠΟΚΕΣ

Διαβάστηκε 446 φορές