Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2020 17:11

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν τα Σεμινάρια Προπονητικής και Διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσου Κουνγκ Φου με τον Alexander Raduncev Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

seminario proponotikis wushu 104

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου Κουνγκ Φου για δεύτερη χρονιά πραγματοποίησε σεμινάρια προπονητικής και διαιτησίας Sanda με έναν από τους καλύτερους διαιτητές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής στην Ευρώπη, και προπονητή του Sanda, Alexander Raduncev, το τριήμερο 24,25 και 26 Ιανουαρίου 2020 στο προπονητήριο της Ομοσπονδίας, στην αίθουσα Athletic & Culture Center επί της οδού Μπάμπη Αννίνου αρ.7 στα Άνω Πατήσια.


Στα σεμινάρια συμμετείχαν υποψήφιοι προπονητές, διαιτητές και αθλητές οι οποίοι κατενθουσιάστηκαν με τις γνώσεις και τoν τρόπο διδασκαλίας του Alexander, και με τον εξαιρετικό χώρο του νέου προπονητηρίου της Ομοσπονδίας.
Ο ίδιος ο Alexander δήλωσε συγκεκριμένα :
«Δεν περίμενα ότι στην Ελλάδα το Γουσου θα έχει τόση μεγάλη ανάπτυξη τόσους πολλούς αθλητές και ένα θαυμάσιο προπονητήριο το οποίο δεν συναντάς σε πολλές χώρες. Επισκεπτόμενος δε, την Ακρόπολη και το Ναό του Ποσειδώνα, έμεινα έκθαμβος από τον Ελληνικό Πολιτισμό»

Εις το επανιδείν λοιπόν...

Διαβάστηκε 544 φορές