Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021 08:17

Διαδικτυακός διαγωνισμός Γουσού και σύντομων βίντεο «Kungfu Life 2021»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

GOUSOU14221Υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Κίνας στην Ελλάδα στις 14 Φεβρουαρίου 2021 θα ξεκινήσει επισήμως διαδικτυακός διαγωνισμός Γουσού και διαγωνισμός βίντεο με τίτλο «Kungfu Life 2021». Ο διαγωνισμός αυτός διοργανώνεται από κοινού με την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού - Κουνγκ Φου και το Πολιτιστικό Κέντρο της Κίνας στην Αθήνα.
Σίγουρα όλοι σας γνωρίζετε το κινέζικο Γουσού. Ορισμένοι μάλιστα από εσάς θα έχετε εξασκηθεί στην τέχνη αυτή και θα επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε το δικό σας όνειρο για το Γουσού. Στην ιδιαίτερη αυτή περίοδο που διανύουμε λόγω της COVID-19, απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που ζείτε στην Ελλάδα και που η ματιά σας γεμίζει πέλαγος ενώ η καρδιά σας να φλέγεται με τη θέρμη των πολεμικών τεχνών.
Με χαρά προσκαλούμε όλους τους επαγγελματίες αθλητές και λάτρεις του Γουσού στην Ελλάδα να «σμίξουνε» μαζί ως φίλοι στο διαδίκτυο για να προβάλλουμε τη μαγεία και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά των κινέζικων πολεμικών τεχνών.


Θέμα του διαγωνισμού: «Kungfu Life 2021» Διαδικτυακός διαγωνισμός Γουσού και σύντομων βίντεο στην Ελλάδα
Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει:
A. Διαδικτυακό διαγωνισμό Γουσού
B. Διαδικτυακό διαγωνισμό με σύντομα βίντεο Γουσού
Διαδικτυακές πλατφόρμες:
1. Ο διαδικτυακός διαγωνισμός Γουσού θα διεξαχθεί ζωντανά μέσω ZOOM.
2. Ο διαδικτυακός διαγωνισμός σύντομων βίντεο Γουσού θα πραγματοποιηθεί με τη μεταφόρτωση και αξιολόγηση των βίντεο στα ΤikTok και Facebook.
Προϋποθέσεις συμμετοχής: Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε άτομα ή ομάδες που ζουν στην Ελλάδα.
Χρονοδιάγραμμα και άλλες πληροφορίες:
«Διαδικτυακός Διαγωνισμός Γουσού»
Από τις 14 έως τις 25 Φεβρουαρίου επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.afterjudge.com, δημιουργείστε λογαριασμό και συνδεθείτε στο προφίλ σας. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί ζωντανά στις 27 Φεβρουαρίου 2021 μέσω Zoom. Θα σας ενημερώσουμε σε εύθετο χρόνο για την ακριβή ώρα του διαγωνισμού.
«Διαδικτυακός διαγωνισμός σύντομων βίντεο Γούσου»
Από τις 14 Φεβρουαρίου έως τις 5 Μαρτίου 2021, τραβήξτε ένα σύντομο βίντεο 20-50 δευτερολέπτων, δημιουργείστε τη δική σας μικρή «ταινία» και μοιραστείτε μαζί μας την ιστορία σας για το Γουσού, τη χαρά της εξάσκησης αλλά και τα οφέλη των πολεμικών τεχνών στην ψυχική και σωματική σας υγεία. Μεταφορτώστε το βίντεο στον λογαριασμό σας στο TikTok, κάντε tag το @chinaculturalcenterinath, χρησιμοποιείστε το hashtag #KungfuLife, και μην παραλείψετε να προσθέσετε ένα μικρό επεξηγηματικό κείμενο που να συνοδεύει το βίντεό σας. Διαφορετικά ανεβάστε το βίντεο στο Facebook στη σελίδα https://bit.ly/3t68iJk, προσθέτοντας αντίστοιχα ένα μικρό συνοδευτικό κείμενο. Η συμμετοχή σε μία από τις δύο πλατφόρμες αρκεί για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό.
Βραβεία:
«Διαδικτυακός Διαγωνισμός Γουσού»: Οι νικητές θα επιλεγούν βάσει κατηγορίας συμμετοχής και θα λάβουν μετάλλιο μαζί με κινέζικα αναμνηστικά δώρα.
H πρώτη θέση σε κάθε κατηγορία θα πάρει χρυσό μετάλλιο και ένα συνοδευτικό έπαθλο
Η δεύτερη θέση ασημένιο μετάλλιο
Η Τρίτη και Τέταρτη θέση χάλκινο μετάλλιο
Όλοι οι υπόλοιποι αθλητές μετάλλια συμμετοχής
Διπλώματα συμμετοχής σε ηλεκτρονική μορφή.
«Διαδικτυακός διαγωνισμός σύντομων βίντεο Γουσού»: Συνολικά θα επιλεχθούν 20 κορυφαία σύντομα βίντεο και οι νικητές θα λάβουνβράβευσης και κινέζικα δώρα.
Στις 8 Μαρτίου 2021 η λίστα με τα ονόματα των νικητών και των δύο διαγωνισμών θα αναρτηθεί στην κεντρική σελίδα του διαγωνισμού στο TikTok και στο Facebook αντίστοιχα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Πολιτιστικού Κέντρου της Κίνας στην Ελλάδα στο Tik Tok @chinacultraiceterinath και την επίσημη σελίδα “Kungfu Life 2021” σελίδα στο Facebook https://bit.ly/3t68iJk .
Υπεύθυνος Επικοινωνίας για τον διαδικτυακό διαγωνισμό Γουσού: κ. Μύρων Τορνεσάκης, τηλ. 6977935737, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υπεύθυνος επικοινωνίας για τον διαγωνισμό σύντομων βίντεο Γουσού: Mr. Wang Xing, τηλ. 6946501396, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
"Kungfu Life 2021" Ελλάδα

Η Οργανωτική Επιτροπή του διαδικτυακού διαγωνισμού Γουσού και σύντομων βίντεο

14 Φεβρουαρίου 2021

Διαβάστηκε 121 φορές