Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 15:17

Η Ελληνική Ομοσπονδία Wushu-Kung Fu θα συμμετάσχει στο "BeActiveHellas 2021"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

GOUSOU NEOLOGOΗ Ελληνική Ομοσπονδία Wushu-Kung Fu θα συμμετάσχει στο BeActiveHellas 2021 το οποίο είναι ένα ευρωπαϊκό θεσμοθετημένο πρόγραμμα, μία πρωτοβουλία «καμπάνια» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που υλοποιείται με επιτυχία στη χώρα μας για 7η συνεχόμενη χρονιά. Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα αθλητισμού προάγει τον αθλητισμό και τη σωματική άσκηση σε όλη την Ευρώπη. Η εβδομάδα θα δημιουργήσει νέες δραστηριότητες και, επίσης, θα αξιοποιήσει ήδη υφιστάμενες επιτυχείς πρωτοβουλίες σε ευρωπαϊκό, εθνικό, περιφερειακό ή τοπικό πλαίσιο.


gs191021Με επιτελικό έργο τον στρατηγικό σχεδιασμό και την εφαρμογή πολιτικών ισότητας και ισονομίας που ενισχύουν την «Άθληση για Όλους», δίνοντας ίσες ευκαιρίες συμμετοχής στον αθλητισμό σε κάθε κοινωνική ομάδα, ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών φύλου, ηλικίας και φυσικής κατάστασης.
Η παραπάνω δράση έχει σκοπό να προωθήσει τη μαζική συμμετοχή άνευ αγωνιστικού χαρακτήρα στον αθλητισμό και έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού και την υιοθέτηση ενός υγιούς τρόπου διαβίωσης, άσκησης, αναψυχής και ψυχοσωματικής ανάπτυξης, καθιστώντας επιτακτική την ανάγκη ένταξης της άσκησης στο καθημερινό πρόγραμμα των πολιτών.
Ημ/νια Διεξαγωγής : 19/10/21 ώρα 14:00-16:00
Τόπος Διεξαγωγής : ΟΑΚΑ Τείχος των Εθνών, Μαρούσι

Διαβάστηκε 142 φορές