Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021 10:37

Α.Σ. Αρτέμιδας Αριστόμαχος: Επάρκεια διδασκαλίας στο Μάντι

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

mantismastersΣτην Λέσχη του Αθλητικού Σύλλογου Αρτέμιδας «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» στη Λούτσα, ολοκληρώθηκε επιτυχώς την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021, η Αξιολόγηση, στο παραδοσιακό στυλ Αλογάκι της Παναγιάς 7 Αστεριών [Κιν.: qīxīng tángláng pài quán 七星螳螂派拳] της οικογένειας του Μάστερ Λι Καμ Ουίνγκ [Κιν.: lǐjǐnróng 李錦榮] από τον Σιφού Αντώνη Παντελιά, προσωπικού μαθητή του Μάστερ Ντέρεκ Φρήρσον, ο οποίος είναι ένας εκ των Αναγνωρισμένων Δασκάλων από το ΕΠΟΣ και συνεργάτης από το 2016.

Στην αξιολόγηση, έλαβε μέρος η εκπαιδεύτρια Σταυρίδου Αλεξάνδρα, του «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ», η οποία ολοκλήρωσε το απαιτούμενο πρόγραμμα σπουδών, που δημιουργήθηκε σαν πρωτοβουλία από το ΕΠΟΣ και την Ακαδημία Wu Yongchunquan, υπό τον Σιφού Παντελιά.

Με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης ο Σιφού Παντελιάς συνεχάρη την εκπαιδεύτρια του Α.Σ. Αρτέμιδας για την αξιόλογη προσπάθεια της και της απένειμε τα διπλώματα του 7ου & 8ου Βαθμού κρίνοντας την Άξια επάρκειας διδασκαλίας, του Στυλ Αλογάκι της Παναγιάς 7 Αστεριών.

Ο ενδεδειγμένος τρόπος αξιακής διαπαιδαγώγησης είναι μέσω του παραδείγματος. Ένας δάσκαλος που είναι φωτεινό παράδειγμα ανθρώπου θα αποκτήσει εύκολα μιμητές αφού ανήκει στην κατηγορία του Σημαντικού Άλλου, όπως οι γονείς. Μία τέτοια εκπαιδευτικός, Φωτεινό Παράδειγμα προς Μίμηση, είναι και η Εκπαιδέυτρια του Α.Σ. Αριστόμαχος, Σταυρίδου Αλεξάνδρα, η οποία δείχνει ότι είναι ένας κανονικός άνθρωπος, με ικανότητες και αδυναμίες, που δουλεύει σκληρά και διαρκώς προσπαθεί για το καλύτερο. Η διοίκηση του Συλλόγου της εύχεται κάθε επιτυχία και ελπίζει να ακολουθήσει την ανοδική της πορεία και την πρόοδο και στο μέλλον. Δήλωσε η Κυρία Καρυπίδη Ευαγγελία υπέυθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου.

Πηγή: Α.Σ. ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

Διαβάστηκε 334 φορές