Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 14:59

Σχολή προπονητών Γ’ κατηγορίας Γου Σου Κουνγκ Φου (Ολοκλήρωση Α μέρους)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

gs26522Ανακοίνωση της Ελληνικής  Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγ Φου για  την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους της Σχολής προπονητών Γ’ κατηγορίας Γου Σου Κουνγκ Φου (20-25/5/2022)

Σήμερα ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο μέρος των πρακτικών μαθημάτων της σχολής προπονητών. Έξι ημέρες γεμάτες προπονήσεις σε διάφορα στυλ της ομοσπονδίας μας. Οι δάσκαλοι της σχολής ήταν: ο  Haojun Zhuo μαζί με τον Τορνεσάκη Μύρωνα στα αγωνιστικά , ο  Alexander Randucev, ο  Κώστας Γεωργίου και ο Παύλος Σειδαρίδης στο Sanda, ο Παπαχρήστος Χρήστος στο Wu Hao Tai ji Quan και ο Σπύρος Καραπάνος στο Wing Chun.


Εξαιρετικοί δάσκαλοι που μοιράστηκαν τις γνώσεις και τις εμπειριες τους με τους υποψήφιους προπονητές, δούλεψαν ακούραστα μαζί τους και με μεγάλη προθυμία απάντησαν στις ερωτήσεις και στις απορίες τους.
Συγχαρητήρια πολλά, στο ΔΣ της Ομοσπονδίας, στους δασκάλους για τη δουλειά τους, σε όλους τους υποψήφιους προπονητες και προπονήτριες που με ζέση αφομοίωναν τις πρακτικές, τη γραμματειακή υποστήριξη, την υπηρεσία καθαριότητας.
Ραντεβού το Σεπτέμβρη, σαν το σινεμά...με πολλη ανυπομονησία για το δεύτερο μέρος!!

Διαβάστηκε 108 φορές