Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 14:27

Στις 24 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει ο 3ος και τελευταίος κύκλος σεμιναρίων της Πανελλήνιας Ένωσης Κινέζικης Πάλης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

gs10922 Small

Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Κινέζικης Πάλης

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει ο 3ος και τελευταίος κύκλος σεμιναρίων της Ένωσης, για την κατάρτιση εκπαιδευτών στην τέχνη του Shuai Jiao. Μια καινούργια ομάδα εκπαιδευτών που συμμετείχε τα προηγούμενα χρόνια στα σεμινάρια θα έχει αποκτήσει σαφή κατάρτιση ως το τέλος του χρόνου!


.
Η Πανελλήνια Ένωσης Shuai Jiao βλέποντας το ενδιαφέρον πολλών εκπαιδευτών για το Shuai Jiao θα ξεκινήσει άλλον ένα κύκλο κατάρτισης που θα τρέχει παράλληλα με το γκρουπ του 3ου κύκλου για την κατάρτιση και άλλων εκπαιδευτών, βοηθών εκπαιδευτών και αθλητών στην τέχνη του Shuai Jiao.
.
Μη χάσετε αυτήν την ευκαιρία να συμμετέχετε στην προσπάθεια της Ένωσης να διαδώσει και να καθιερώσει την τέχνη του Shuai Jiao στην Ελλάδα.
.
Μάθετε την μοναδική μέθοδο εξάσκησης του Shuai Jiao και συμπληρώστε όποιο στυλ wushu ή άλλης μαχητικής τέχνης εξασκείται στον σύλλογό σας με ένα παλαιστικό στυλ που ειδικεύεται στις ανατροπές και στα σαρώματα.
.
Εμπλουτίστε την εμπειρία σας στην διδασκαλία μαθαίνοντας ένα αυθεντικό στυλ Kung Fu το οποίο ναι μεν έχει αφετηρία τα αρχαία χρόνια, γνώρισε όμως μεγάλη εξέλιξη τα τελευταία 100 και αποτέλεσε τον κορμό για το άθλημα του Sanda!
.
Η εξέλιξη του συνεχίζεται στις μέρες μας και το μέλλον του είναι είναι πολλά υποσχόμενο μιας και όλο περισσότεροι δάσκαλοι παγκόσμια ανακαλύπτουν το Shuai Jiao και θέλουν μέσα από αυτό να καλύψουν την ανάγκη των παραδοσιακών στυλ Kung Fu για "επαφή" με έναν ασφαλή για την υγεία μικρών και μεγάλων αθλητών τρόπο προπόνησης και αγώνων.
.
Λόγω της έλλειψης χτυπημάτων τις ιδιαίτερα έντονης σωματικής δραστηριότητας που χτίζει πολύ καλή φυσική κατάσταση αλλά και της αποτελεσματικότητας της μεθόδου και των τεχνικών του στο Shuai Jiao μπορούν να αθληθούν όλοι, μικροί και μεγάλοι χωρίς τον φόβο πως θα χτυπήσουν.

.
Όσοι δάσκαλοι οι προχωρημένοι μαθητές θέλετε να πάρετε μέρος σε αυτά τα σεμινάρια ας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα.

.
Εισηγητές: Liu Zu Guang/Δούκας Δημήτρης/Δερβέντης Παναγιώτης/Διβάνης Γιώργος
.
Για πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια:
Δούκας Δημήτρης, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / tel. 6945 41 8984

Δερβέντης Παναγιώτης, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / tel.6976 27 9039 

Διαβάστηκε 64 φορές