Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 14:46

Επιτυχής η αξιολόγηση των Σπουδαστών και Σπουδαστριών του Κέντρου Ανάπτυξης Πολιτισμού Σαολίν «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» στην Αρτέμιδα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

ARISTOMAXOSLOGO

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η αξιολόγηση των Σπουδαστών και Σπουδαστριών του Κέντρου Ανάπτυξης Πολιτισμού Σαολίν «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» στην Αρτέμιδα, το Σάββατο 13 Μαίου 2023, υπό την επίβλεψη του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν. Στις αξιολογήσεις τηρήθηκε αυστηρά το εξεταστικό πρόγραμμα του Επίσημου Συστήματος Αξιολόγησης Σαολίν και η Διδακτέα Ύλη, που έχει θεσπίσει το ΕΠΟΣ για την ορθότερη και πληρέστερη εκμάθηση του Αυθεντικού Πολιτισμού του Σαολίν.

Όλοι οι Σπουδαστές και Σπουδάστριες άριστα προετοιμασμένοι, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό, πειθαρχημένοι με ήθος, αλλά και με ευστροφία και ετοιμότητα σε ότι τους ζητήθηκε από τους εξεταστές Κοκκάλα Λάμπρο του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Ουράνιος Δράκος, Μπάνερ Άντριου του «ΛΕΥΚΟΥ ΛΩΤΟΥ», Καπατσούλια Παναγιώτη του Κ.Σ. Σαολίν Πύργου Φοίνικας, Σταυράκο Μάριο του Κ.Σ. Σαολίν Αμαλιάδας Χρυσός Τίγρης του Δελή Γιώργο του Κ.Σ. «ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ», Φουσκαρίνη Μίμη του Κ.Σ. «XΡΥΣΟΣ ΛΟΧΑΝ» και Αντωνίου Έφη του Κ.Σ. «ΑΝΕΜΟΣ».

Όπως προβλέπεται από τον Εσωτερικό Κανονισμό του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν, επικεφαλής της επιτροπής Aξιολόγησης ήταν ο Δάσκαλος Κύριος Κατακαλαίος Δημήτρης, του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν.

Αξιολογήθηκαν επιτυχώς οι κάτωθι:

[ Κίτρινη Ζώνη ]

Ζωίδου Ελένη

[ Πορτοκαλί Ζώνη ]

Μπαγδασαριάν Σοφία
Λαλίδης Ραφαήλ
Λιμπαντός Άγγελος

[ Πράσινη Ζώνη ]

Βήχα Μελίνα
Κοκκινέλη Νάντια
Παυλίδης Εμμανουήλ
Παυλίδη Μαρίνα-Νεφέλη
Πρέγια Νεφέλη
Δημητρακοπούλου Άννα-Λυδία

[ Μπλε Ζώνη ]
Παναγοπούλου Παρασκευή
Χριστοδουλίδη Ίριδα

[ Μαύρη Ζώνη ]
Γράψα Μαρκέλλα

Πηγή: Α.Σ. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

Διαβάστηκε 117 φορές