Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 08:42

4ο dan για τον sensei Γεώργιο Ρόμπο στο Kobe της Ιαπωνίας (IKO NAKAMURA)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

robos team nakamoura iko εξετασεις kobe ΙΑΠΩΝΙΑς Δελτίο τύπου

Ακόμη ένα ταξίδι στην γενέτειρα των πολεμικών τεχνών με τον Sensei Ρόμπο Γεώργιο και Sensei Ιωάννη Ρόμπο έφτασε στο τέλος του με αμέτρητα συναισθήματα και εμπειρίες.
Συγκεκριμένα o Sensei Ρόμπος Γεώργιος έδωσε εξετάσεις για το 4ο Dan στο Κόμπε της ΙΑΠΩΝΊΑΣ αποσπώντας θετικές κριτικές, μαζί με τον Sensei Leonidas Andonis για το 5ο Dan τον Sensei Thanos Tziras 5ο Dan και τον Sensei Giorgos Dalamagas 4ο Dan εκπροσωπώντας την IKO NAKAMURA HELLAS όπου μετά απο ανάρτηση των αποτελεσμάτων πέρασαν επιτυχώς.
Ο sensei Ρόμπος Γεώργιος παρά την ηλικια των 58 χρόνων έβγαλε εις πέρας τα 40 fight kumite.


4ο dan για τον sensei Γεώργιο Ρόμπο στο Kobe της Ιαπωνίας (IKO NAKAMURA) Την επόμενη μέρα συμμετείχαν στο προγραμματισμένο σεμινάριο της IKO NAKAMURA όπου κεντρικός εισηγητής ήταν ο MAKOTO NAKAMURA!
Αξιζει να πούμε Συγχαρητήρια στον Sensei Λεωνίδα Αντώνη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Διεθνές Πρωτάθλημα όπου στην γωνία ως προπονητές ηταν ο Sensei Ρομπος Γεωργιος και ο sensei Ιωάννης Ρομπος καθώς και στους sensei Τζιρα Θανο, sensei Δαλαμαγκα Γεώργιο για την εξαιρετική εμφάνιση στα Kata.
Ακόμη θερμά συγχαρητήρια στους Έλληνες διαιτητές Shihan Γαλλιό Κώστα Kostas Gallios, sensei Τζιρα Θάνο, Sensei Δαλαμαγκα Γιώργο και
senpai Απόστολος Πέτρου για την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων τους και την αμεροληψια στο πρωτάθλημα ως διαιτητές, κριτές.
Τέλος το ταξίδι έκλεισε με το αποχαιρετιστήριο πάρτυ όπου παρευρίσκονταν όλες οι χώρες! Osu!!!

Διαβάστηκε 370 φορές