Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019 14:00

Σεμινάριο Kyokushin Karate - Sensei Στεφάνου Γιάννης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σεμινάριο Kyokushin Karate ΣτεφανουΔελτίο τύπου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το αγωνιστικό σεμινάριο του Kyokushinkai Karate του 2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγριάς. Το εν λόγω σεμινάριο διοργάνωσε ο Εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate της Χώρας μας κ. Ιωάννης Στεφάνου και έλαβαν μέρος περίπου 100 αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών από Συλλόγους του Βόλου, της Καλαμπάκας, της Κοζάνης και της Πτολεμαίδας.
Το αγωνιστικό σεμινάριο διεξήχθη σε τρεις ενότητες, η πρώτη ενότητα περιλάμβανε Βασικές Τεχνικές του παραδοσιακού μέρους του συστήματος όπου από το καλό επίπεδο εκτέλεσης αυτών των τεχνικών ο αθλητής μπορεί να εξελιχθεί και να διαμορφώσει παράλληλα ένα πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο αλλά και όσον αφορά την αυτοπροστασία του , την δυναμική αυτοάμυνα του Kyokushinkai Karate, στην δεύτερη ενότητα οι συμμετέχοντες διδάχθηκαν αυτοάμυνα εκτάκτου ανάγκης σε ρεαλιστικές μορφές επιθέσεων για αυτοπροστασία στον δρόμο και στην τρίτη ενότητα οι προπονητές δίδαξαν τεχνικές αγώνων από την πολυετή αγωνιστική τους εμπειρία και μεθοδολογία.

Με τον Πρόεδρο ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ κ. ΖΕΡΒΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣΕξήγησαν στους αθλητές αλλά και στους γονείς που παρακολούθησαν το σεμινάριο τις βασικές αρχές του Kyokushinkai Karate και τα οφέλη που αποκομμούν οι ασκούμενοι τόσο στην διαμόρφωση ενός ακέραιου χαρακτήρα μέσω του αυτοελέγχου και του ήθους όσο και την διάπλαση του σώματος και την αυτοάμυνα που στην σημερινή εποχή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ κ. Ανδρέας Ζέρβας ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό στους γονείς και τους αθλητές βεβαιώνοντας την στήριξη του Δημάρχου αλλά και του ίδιου ως Προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού. Τον κ. Ανδρέα Ζέρβα βράβευσε με τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο άθλημα του Καράτε, ο Εκπρόσωπος της Ελλάδος της Μητρικής Οργάνωσης του Kyokushinkai Karate κ. Ιωάννης Στεφάνου. Στο αγωνιστικό σεμινάριο έδωσαν το παρών, οι εκπαιδευτές του Kyokushinkai Karate κ. Δημήτρης Δημάκης και η κ. Ελένη Γεωργιάδου με τον αδερφό σύλλογο του Kyokushinkai Karate <άθλησις> της Ν. Ιωνίας, ο εκπαιδευτής από τον Σύλλογο της Καλαμπάκας κ. Χρήστος Καραγεώργος, ο Εκπαιδευτής από τον σύλλογο Πτολεμαΐδας κ. Στέφανος Τρανίδης και από τον Σύλλογο Κοζάνης ο κ. Γαύρος Νίκος.
Ο Εκπρόσωπος της Χώρας μας κ. Ιωάννης Στεφάνου και ο Διεθνής Πρωταθλητής και προπονητής του Συλλόγου μας Μάριος Στεφάνου ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς της Πόλης μας που στήριξαν οικονομικά την συμμετοχή της Χώρας μας στο μεγάλο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιαπωνίας το οποίο διεξάγεται κάθε 4 χρόνια στο Τόκιο, όπου χάρη και στην δική τους υποστήριξη η Ελληνική σημαία κυμάτισε στην άλλη άκρη της Γής. Για αυτήν τους την προσφορά ο Εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Οργάνωσης του Kyokushinkai Karate τους βράβευσε με τιμητική πλακέτα.
1) τον Δήμαρχο κ. Αχιλλέα Μπέο
2) τον κ. Τζίμη Πουρντάλα με τα καφέ < STATE COFFEE>
3) τον κ. Κωνσταντίνο Αυφαντή με την Γενική Κλινική <ΆΝΑΣΣΑ>
4) τον κ. Αλέξανδρο Οικονομίδη με την <Ευρωγενετική Θεσσαλίας>
5) τον κ. Δάκη Τσίντρο με τα καταστήματα <ΜΠΑΧΑΡΙΚΟ & ΚΡΕΑΤΟΣ ΤΕΧΝΗ>
6) τον κ. Γιώργο Τόρη με τα ανταλλακτικά αυτ/των <Τόρης – Χατζής Ε.Π.Ε>
7) τον κ. Γιώργο Μανδηλά με τους <Φούρνους ΜΑΝΔΗΛΑ>
8) τον κ. Θεόδωρο Προσήλια με την Καφετέρια <ΜΙΝΕΡΒΑ>
9) το Τεχνικό Επιμελητήριο Μαγνησίας με Πρόεδρο τον κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη
10) τον κ. Γιώργο Χασάπη με το Καφέ .
Τέλος οι διοργανωτές του Σεμιναρίου ευχαριστούν τους γονείς, τους Εκπαιδευτές και τους αθλητές που στήριξαν με την συμμετοχή τους το αγωνιστικό σεμινάριο!

Διαβάστηκε 437 φορές