Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2020 09:08

Εξετάσεις εγχρώμων ζωνών από την "I.K.O KYOKUSHIN HELLAS" του εκπροσώπου Ιωάννη Στεφάνου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

I.K.O KYOKUSHIN HELLASΔελτίο τύπου
Από την Πανελλήνια Οργάνωση Kyokushinkai karate ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των προαγωγικών εξετάσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Αρχηγείο της στον Βόλο στην οδό Παγασών 119, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019. Τις εξετάσεις διοργάνωσε ο κ. Ιωάννης Στεφάνου , πτυχιούχος προπονητής καράτε της Γ. Γ. Γραμματείας Αθλητισμού και αφορούσαν την εκπαιδευτική περίοδο 2019- 2020.
Η εξεταστική επιτροπή αποτελούνταν από τον Shihan κ. Ιωάννη Στεφάνου 5 Dan Αρχηγό-Εκπρόσωπο του αυθεντικού Kyokushinkai karate στην χώρα μας, αναγνωρισμένο μέλος της Ευρωπαϊκής & Παγκόσμιας Οργάνωσης του Kyokushinkai Karate, ευρωπαϊκού διαιτητή, τον Sensei Μάριο Στεφάνου Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Μαύρη Ζώνη 2 Dan του Kyokushinkai Karate και 2 Dan της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ΕΛ.Ο.Κ, την Sempai Αριστέα Δημητρακοπούλου και τον Sempai Νικόλαο Δεληγιάννη.

Στις εξετάσεις τηρήθηκε αυστηρά το εξεταστικό πρόγραμμα του Kyokushinkai karate τόσο στο παραδοσιακό όσο και στο αγωνιστικό μέρος, σύμφωνα πάντα με τα Ιαπωνικά πρότυπα του συστήματος, του Ιδρυτού Sosai Masutatsu Oyama τον οποίο ο κ. Ιωάννης Στεφάνου είχε την μεγάλη τιμή και χαρά να τον γνωρίσει από κοντά καθώς είναι ο μοναδικός σήμερα Έλληνας προπονητής και Εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate και από τους λίγους στην Ευρώπη που έχει αγωνιστεί για την Χώρα μας σε 3 συνεχόμενα Παγκόσμια Πρωταθλήματα στο Τόκιο της Ιαπωνίας (στο 4ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 1987, στο 5ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 1991 και στο 6ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 1995). Καθώς και σε 10 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα από το 1986 έως και σήμερα καθώς ο κ. Ιωάννης Στεφάνου αγωνίζεται τα τελευταία 5 χρόνια σε Ευρωπαϊκά και Διεθνή Πρωταθλήματα στην κατηγορία των ΚΑΤΑ, χαρίζοντας διακρίσεις στην Χώρα μας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα παγκόσμια Πρωταθλήματα του Kyokushinkai karate είναι πλήρους επαφής και χωρίς κατηγορίες κιλών γίνονται κάθε 4 χρόνια πάντα στο Τόκιο της Ιαπωνίας.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι φίλοι και γονείς των αθλητών εντυπωσιάστηκαν με την άψογη εκτέλεση των τεχνικών που στο σύνολό της πλησίασε την τελειότητα προβάλλοντας έτσι την άριστη κατάσταση των αθλητών.
Στις εξετάσεις έλαβαν μέρος και κατέκτησαν επιτυχώς το βαθμό του 10 KYU οι Αθλητές: Τσιμπερίδης Δημήτρης, Ζαφρακόπουλος Δημήτρης, Κουπαράνης Χριστόδουλος, Χαρχαρής Ανδρέας, Κόκκινου Ελένη, Γκανελλάρι Σταύρος, Τσαούση Βασιλική, Emigert Hasko, Βουτσής Κων/νος, Κουτσοβαγγέλη Λυδία, Ρεπανέλη Ρεγγίνα, Μιχαηλίδης Ευάγγελος, Μαδέσης Δημήτριος, Κουτσιαρής Ιωάννης, Μαρίδου Ευθυμία, Γιάνκου Ζήσης, Παπαμαργαρίτης Απόστολος, Βουγάς Νικόλαος 8 KYU οι Αθλητές: Κουτρούμπας Βασίλειος, Διακογιάννης Δημήτρης, Ματσάγγου Αντωνία 7 KYU οι αθλητές: Παπαθεοδώρου Χρήστος, Μιχαηλίδης Νικόλαος, Αποστόλου Αργύρης, Στεργίου Βασίλειος, Κατόπης Ιωάννης, Φιλυρίδου Μαργαρίτα, Θάνος Χρήστος, Τσομπάνογλου Γιώργος 6 KYU οι αθλητές: Κουτρούμπα Αλεξάνδρα, Κουμπαράκη Ηλέκτρα 5 KYU ο αθλητής: Ζάχος Δανιήλ 4 KYU οι αθλητές: Μπουτσιουρή Θωμάς, Τσιμπερίδης Στέργιος, Μανιά Νικολέτα, Σανιδάς Πατρίκιος, Σανιδά Νάντια, Ντάγγαλος Γεώργιος 3 KYU ο αθλητής: Οικονομίδης Αλέξανδρος και 2 KYU ο αθλητής: Ορέστης Μάμμης. Ο κ. Ιωάννης Στεφάνου πέραν του ότι είναι εξεταστής εγχρώμων και μαύρων ζωνών του αυθεντικού Kyokushinkai Karate στην Χώρα μας της Παγκόσμιας και Μητρικής Οργάνωσης ΙΚΟ1 αυτής που άφησε στον διάδοχό του Kancho Shokei Matsui, ο Ιδρυτής του συστήματος και ο μεγαλύτερος και διασημότερος δάσκαλος της σύγχρονης εποχής του καράτε Sosai Masutatsu Oyama 10 DAN, είναι και επίσημος εξεταστής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε για τον Βαθμό της Μαύρης Ζώνης 1DAN και μπορεί στον Νομό μας όσοι το επιθυμούν μέσω του Συλλόγου μας να εξετάζονται από τον κ. Ιωάννη Στεφάνου για τον Βαθμό Μαύρης Ζώνης 1DAN. Ο Αρχηγός – Εκπρόσωπος του συστήματος κ. Ιωάννης Στεφάνου εξήγησε στους αθλητές ότι το καράτε βοηθά τον ασκούμενο, τον ετοιμάζει και τον ωριμάζει ως αθλητή του καράτε να φτάσει ψηλά τόσο αγωνιστικά αλλά και σαν μέλος της κοινωνίας μας αξιοποιώντας σωστά τις γνώσεις του αθλήματος τον αυτοέλεγχο, την εγκράτεια, τον σεβασμό, την υπομονή και την επιμονή. Αξίζει να αναφέρουμε τα θερμά συγχαρητήρια που δέχτηκαν οι προπονητές του Συλλόγου από τους γονείς των αθλητών τόσο για την άψογη προετοιμασία τους όσο και για την σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους!
Τόσο ο Εκπρόσωπος κ. Ιωάννης Στεφάνου όσο και οι Προπονητές κ. Κυριακή Στεφάνου και Μάριος Στεφάνου, συγχαίρουν τους αθλητές για το καλό τους τεχνικό επίπεδο, την σοβαρότητα και την πειθαρχεία που έδειξαν κατά την διάρκεια των εξετάσεων! Οι προπονητές του Συλλόγου ευχαριστούν θερμά τους γονείς, συγγενείς και φίλους των αθλητών μας που έδωσαν το παρών σε όλη την διάρκεια των εξετάσεων, για την εμπιστοσύνη και εκτίμηση τους στους προπονητές του Συλλόγου μας! Ο κ. Ιωάννης Στεφάνου ευχαριστεί το Ζαχαροπλαστείο <ΜΟΝ ΑΜΙ> του κ. Κώστα Μπούρχα για τον υπέροχο μπουφέ στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι του Συλλόγου μας που εδώ και πολλά χρόνια μας γλυκαίνει τις εκδηλώσεις μας! Τέλος, οι προπονητές του Συλλόγου και το Διοικητικό Συμβούλιο Εύχονται σε όλο τον κόσμο Καλή Νέα Χρονιά με Υγεία, Χαρά, Αυτοπεποίθηση και πολλές Επιτυχίες!!!

Διαβάστηκε 378 φορές