Κυριακή, 28 Απριλίου 2019 08:09

Εξετάσεις στο KYOKUSHINKAI ΚΑRΑΤΕ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ KYOKUSHINKAI ΚΑRΑΤΕΑπό τον Αθλητικό Σύλλογο Kyokushinkai karate Βόλου ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των προαγωγικών εξετάσεων που πραγματοποιήθηκαν στην Έδρα του Συλλόγου στον Βόλο στην οδό Παγασών 119, στις 17 Απριλίου. Τις εξετάσεις διοργάνωσε ο κ. Ιωάννης Στεφάνου , πτυχιούχος προπονητής καράτε της Γ. Γ. Γραμματείας Αθλητισμού και αφορούσαν την πρώτη εκπαιδευτική περίοδο του 2019.


Η εξεταστική επιτροπή αποτελούνταν από τον Shihan κ. Ιωάννη Στεφάνου 5 Dan Αρχηγό-Εκπρόσωπο του Kyokushinkai karate στην χώρα μας, αναγνωρισμένο μέλος της Ευρωπαϊκής & Παγκόσμιας Οργάνωσης του Kyokushinkai Karate και ευρωπαϊκού διαιτητή, την διπλωματούχο Προπονήτρια της Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Κυριακή Στεφάνου, Μαύρη Ζώνη 3 Dan του Kyokushinkai Karate και 2 Dan της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ΕΛ.Ο.Κ καθώς και τον Μάριο Στεφάνου Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, 2 Dan στο Kyokushinkai Karate.
Στις εξετάσεις τηρήθηκε αυστηρά το εξεταστικό πρόγραμμα του Kyokushinkai karate τόσο στο παραδοσιακό όσο και στο αγωνιστικό μέρος, σύμφωνα πάντα με τα Ιαπωνικά πρότυπα του συστήματος, του Ιδρυτού Sosai Masutatsu Oyama τον οποίο ο κ. Ιωάννης Στεφάνου είχε την μεγάλη τιμή και χαρά να τον γνωρίσει από κοντά καθώς είναι ο μοναδικός σήμερα Έλληνας προπονητής και Εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate και από τους λίγους στην Ευρώπη που έχει αγωνιστεί για την Χώρα μας σε 3 συνεχόμενα Παγκόσμια Πρωταθλήματα στο Τόκιο της Ιαπωνίας (στο 4ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 1987, στο 5ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 1991 και στο 6ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 1995). Καθώς και σε 10 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα από το 1986 έως και σήμερα καθώς ο κ. Ιωάννης Στεφάνου αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια σε Ευρωπαϊκά και Διεθνή Πρωταθλήματα στην κατηγορία των ΚΑΤΑ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα παγκόσμια Πρωταθλήματα του Kyokushinkai karate πλήρους επαφής και χωρίς κατηγορίες κιλών γίνονται κάθε 4 χρόνια πάντα στο Τόκιο της Ιαπωνίας.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι φίλοι και γονείς των αθλητών εντυπωσιάστηκαν με την άψογη εκτέλεση των τεχνικών προβάλλοντας έτσι την άριστη κατάσταση των αθλητών.
Στις εξετάσεις έλαβαν μέρος και κατέκτησαν επιτυχώς το βαθμό του 10 KYU οι Αθλητές: Διακογιάννης Δημήτρης, Νύκτα Μαρία, Μαμουρίδης Χρυσόστομος, Ματσάγγου Αντωνία, Αναστασιάδης Αναστάσιος, Μασιάλα Ελένη και Μπαλντούμης Δημήτρης 9KYU oι αθλητές: Κατόπης Ιωάννης, Παπαθεοδώρου Χρήστος, Διαμάντης Κωνσταντίνος, Στεργίου Βασίλης, Αποστόλου Ανάργυρος, Ζωγραφίδης Αλέξανδρος, Μιχαηλίδης Νικόλαος, Αντάρας Χρήστος, Νύκτας Νικόλαος, Νύκτα Μαρία, Πότσι Χρήστος, Θάνος Χρήστος, Τσομπάνογλου Γιώργος, Κουτρούμπας Βασίλης, Φιλυρίδου Μαργαρίτα, Σουκατζίγια Ανδρέας 7 KYU οι αθλητές: Κουτρουμπά Αλεξάνδρα και Ζάχος Δανιήλ 6 KYU οι αθλητές: Μανια Νικολέτα, Μπουτσιουρής Θωμάς, Τσιμπερίδης Στέργιος, Σανιδάς Πατρίκιος και Σανιδά Νάντια 5 KYU ο αθλητής: Ευθυμίου Αλέξανδρος 2 KYU οι αθλητές: Καρβούνη Αγάπη και Πούλιος Θεοφάνης.
Ο κ. Ιωάννης Στεφάνου πέραν του ότι είναι εξεταστής εγχρώμων και μαύρων ζωνών του Kyokushinkai Karate στην Χώρα μας της Παγκόσμιας και Μητρικής Οργάνωσης ΙΚΟ1 αυτής που άφησε τον διάδοχό του Kancho Shokei Matsui, ο Ιδρυτής του συστήματος και ο μεγαλύτερος και διασημότερος δάσκαλος της σύγχρονης εποχής του καράτε Sosai Masutatsu Oyama 10 DAN, είναι και επίσημος εξεταστής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε για τον Βαθμό της Μαύρης Ζώνης 1DAN και μπορεί στον Νομό μας όσοι το επιθυμούν μέσω του Συλλόγου μας να εξετάζονται από τον κ. Ιωάννη Στεφάνου για τον Βαθμό Μαύρης Ζώνης 1 DAN. Τις εξετάσεις τίμησαν με την Παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ κ. Αποστόλης Γαλάτης και ο Αντιπρόεδρος κ. Αποστόλης Ζαρκάδας. Ο Εκπρόσωπος της Χώρας μας κ. Ιωάννης Στεφάνου τους ευχαρίστησε για την πολύτιμη υποστήριξή τους για την επιτυχή διοργάνωση του 7ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος του Kyokushinkai Karate καθώς και την Περιφέρεια Θεσσαλίας και ιδιαίτερα την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη.
Ο Αρχηγός – Εκπρόσωπος του συστήματος κ. Ιωάννης Στεφάνου εξήγησε στους αθλητές ότι το καράτε βοηθά τον ασκούμενο, τον ετοιμάζει και τον ωριμάζει ως αθλητή του καράτε να φτάσει ψηλά τόσο αγωνιστικά αλλά και σαν μέλος της κοινωνίας μας αξιοποιώντας σωστά τις γνώσεις του αθλήματος τον αυτοέλεγχο, την εγκράτεια, τον σεβασμό, την υπομονή και την επιμονή.
Τέλος, τόσο ο Εκπρόσωπος κ. Ιωάννης Στεφάνου καθώς η Προπονήτρια κ. Κυριακή Στεφάνου και ο Καθηγητής ΤΕΦΑΑ Μάριος Στεφάνου εύχονται σε όλο τον κόσμο και στα μέλοι του Συλλόγου μας, Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα με Υγεία, Χαρά καθώς και Πολλές Επιτυχίες για την Πόλη μας.

Διαβάστηκε 841 φορές