Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 13:25

Το 10ο "GREEK SUMMER CAMP KYOKUSHINKAI KARATE" του κ. Ιωάννη Στεφάνου στην Σκιάθο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΤΟ 10Ο GREEK SUMMER CAMP KYOKUSHINKAI KARATE TOY Κ. ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥΔελτίο τύπου

Το όμορφο Νησί της Σκιάθου επέλεξε για την διοργάνωση του 10ου Greek summer Camp του Kyokushinkai karate της χώρας μας ο Εκπρόσωπος του συστήματος κ. Ιωάννης Στεφάνου όπου θα δώσουν το παρών προπονητές και αθλητές, μέλη της Ελληνικής Οργάνωσης.
Το εν λόγω Summer Camp θα διεξαχθεί από την Τετάρτη 3 Ιουλίου έως και την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019 υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ΕΛ.Ο.Κ .

ΤΟ 10Ο GREEK SUMMER CAMP KYOKUSHINKAI KARATE TOY Κ. ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥΕπίσημος προσκεκλημένος δάσκαλος όπου θα διδάξει στο Summer Camp είναι ο Παγκοσμίου Φήμης Ιάπωνας δάσκαλος Σιχάν Κατσουχίτο Γκοράι 7 Dan Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας Οργάνωσης Kyokushinkai Karate και μέλος της τεχνικής και εξεταστικής επιτροπής της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Οργάνωσης.

Ο δημοφιλής δάσκαλος θα έρθει στην χώρα μας για δεύτερη φορά και δήλωσε πολύ ευτυχής που έχει την χαρά να επισκεφτεί ένα από τα ωραιότερα Νησιά της Ελλάδας. Θα είναι μια μοναδική εμπειρία για τους Έλληνες αθλητές καθώς θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Ιάπωνα δάσκαλο και να μοιραστούν μαζί του την μεγάλη εμπειρία και γνώση του στο δυναμικό στυλ του αγωνιστικού Kyokushinkai karate και παράλληλα τόσο των τεχνικών αυτοάμυνας και του παραδοσιακού Καράτε. Ο Σιχαν Κατσουχίτο Γκοράι διατελεί επί σειρά ετών ως προσωπικός συνεργάτης του μεγάλου δασκάλου και Αρχηγού του Kyokushinkai Karate, Kancho Shokei Matsui 9 Dan και είναι αυτός που υπό την επίβλεψή του διοργανώνονται Ευρωπαικά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα καθώς και υπεύθυνος των κανόνων διαιτησίας. Το 4ήμερο πρόγραμμα του Summer Camp θα περιλαμβάνει 2 προπονήσεις ημερησίως συνδυάζοντας εκπαίδευση τόσο σε συνθήκες βουνού όσο και θάλασσας προσφέροντας στους συμμετέχοντες τον ιδανικό συνδυασμό του φυσικού περιβάλλοντος που μπορεί να προσφέρει το Νησί της Σκιάθου!
Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν δωρεάν συλλεκτικό μπλουζάκι και διπλώματα συμμετοχής του Kyokushinkai Karate υπογεγραμμένα από τον μεγάλο Ιάπωνα Δάσκαλο και θα έχουν την δυνατότητα αναμνηστικής φωτογραφίας μαζί του.
Στο εν λόγω 4ήμερο Summer Camp θα συμμετέχουν αθλητές της Ελληνικής Οργάνωσης καθώς τους προσφέρθηκε η μοναδική ευκαιρία εντός της Χώρας μας να ζήσουν την εμπειρία ενός Summer Camp ιδιαίτερα με τον Ιάπωνα Δάσκαλο χωρίς να ταξιδέψουν στο εξωτερικό! Κατά την παραμονή του στην Σκιάθο ο Γ. Γραμματέας της Παγκόσμιας Οργάνωσης ΙΚΟ Kyokushinkaikan Shihan Katsuhito Gorai θα συζητήσει μαζί με τον Εκπρόσωπο της Χώρας μας κ. Ιωάννη Στεφάνου την διοργάνωση ενός Ευρωπαικού η Διεθνή Πρωταθλήματος.
Τόσο ο Εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate στην Χώρα μας κ. Ιωάννη Στεφάνου όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας ευχαριστούν θερμά για την υποστήριξή τους, την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη για την παροχή αναμνηστικών (μπλουζάκια & Καπέλα) για τους αθλητές του Summer Camp, τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη καθώς και τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου κ. Αλέξανδρο Ευσταθίου.

Διαβάστηκε 603 φορές