Κυριακή, 04 Αυγούστου 2019 13:51

Με επιτυχία έγινε το 10ο GREEK SUMMER CAMP KYOKUSHINKAI KARATE του κ. Ιωάννη Στεφάνου στη Σκιάθο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΗΞΕ ΤΟ 10Ο GREEK SUMMER CAMP KYOKUSHINKAI KARATE TOY Κ. ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥΔελτίο τύπου

Το όμορφο Νησί της Σκιάθου επέλεξε για την διοργάνωση του 10ου Greek Summer Camp του Kyokushinkai karate της χώρας μας ο Εκπρόσωπος του συστήματος κ. Ιωάννης Στεφάνου όπου έδωσαν το παρών προπονητές και αθλητές, μέλη της Ελληνικής Οργάνωσης.
Το εν λόγω Summer Camp διεξήχθει από την Τετάρτη 3 Ιουλίου έως και την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019 υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ΕΛ.Ο.Κ .
Επίσημος προσκεκλημένος δάσκαλος όπου δίδαξε στο Summer Camp είναι ο Παγκοσμίου Φήμης Ιάπωνας δάσκαλος Σιχάν Κατσουχίτο Γκοράι 7 Dan Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας Οργάνωσης Kyokushinkai Karate και μέλος της τεχνικής και εξεταστικής επιτροπής της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Οργάνωσης.

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΗΞΕ ΤΟ 10Ο GREEK SUMMER CAMP KYOKUSHINKAI KARATE TOY Κ. ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥΟ δημοφιλής δάσκαλος ήρθε στην χώρα μας για δεύτερη φορά και δήλωσε πολύ ευτυχής που είχει την χαρά να επισκεφτεί ένα από τα ωραιότερα Νησιά της Ελλάδας. Ήταν μια μοναδική εμπειρία για τους Έλληνες αθλητές καθώς είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Ιάπωνα δάσκαλο και να μοιραστούν μαζί του την μεγάλη εμπειρία και γνώση του στο δυναμικό στυλ του αγωνιστικού Kyokushinkai karate και παράλληλα τόσο των τεχνικών αυτοάμυνας και του παραδοσιακού Καράτε. Ο Σιχάν Κατσουχίτο Γκοράι διατελεί επί σειρά ετών ως προσωπικός συνεργάτης του μεγάλου δασκάλου και Αρχηγού του Kyokushinkai Karate, Kancho Shokei Matsui 9 Dan και είναι αυτός που υπό την επίβλεψή του διοργανώνονται Ευρωπαικά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα καθώς και υπεύθυνος των κανόνων διαιτησίας. Το 4ήμερο πρόγραμμα του Summer Camp περιλάμβανε 2 προπονήσεις ημερησίως συνδυάζοντας εκπαίδευση τόσο σε συνθήκες θάλασσας όσο και εδάφους προσφέροντας στους συμμετέχοντες τον ιδανικό συνδυασμό του φυσικού περιβάλλοντος που μπορεί να προσφέρει το Νησί της Σκιάθου, ενώ παράλληλα οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας μας απέκτησαν μια πολύ καλή εμπειρία που θα τους βοηθήσει στον στόχο της απόκτησης μεταλλίων.
Όλοι οι συμμετέχοντες πήραν δωρεάν συλλεκτικό μπλουζάκι και καπέλο προσφορά της Περιφέρειας Θεσσαλίας καθώς και διπλώματα συμμετοχής του Kyokushinkai Karate υπογεγραμμένα από τον μεγάλο Ιάπωνα Δάσκαλο και είχαν την δυνατότητα αναμνηστικής φωτογραφίας μαζί του.
Κατά την παραμονή του στην Σκιάθο ο Γ. Γραμματέας της Παγκόσμιας Οργάνωσης ΙΚΟ Kyokushinkaikan Shihan Katsuhito Gorai συζήτησε μαζί με τον Εκπρόσωπο της Χώρας μας κ. Ιωάννη Στεφάνου την διοργάνωση ενός Ευρωπαικού η Διεθνή Πρωταθλήματος τα επόμενα δύο χρόνια στην Χώρα μας, επίσης ο Παγκόσμιος Γραμματέας συγχαίρει τον κ. Στεφάνου για την επιτυχή διοργάνωση του 7ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος στον Βόλο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι κατά την διάρκεια του 4ήμερου Summer Camp ο Διεθνής Πρωταθλητής μας Μάριος Στεφάνου έλαβε μέρος στις εξετάσεις για τον βαθμό της μαύρης ζώνης 3 Dan, υπό τον καθημερινό έλεγχο του Παγκόσμιου Γραμματέα περνώντας με επιτυχία όλα τα στάδια των εξετάσεων π.χ στα Kihon ( βασικές τεχνικές του παραδοσιακού Kyokushinkai Karate), στα ρεν ράγκου (ημιαγωνιστικές τεχνικές), στα Κατά (Σύνολο τεχνικών με υποτιθέμενους αντιπάλους) και στα Κούμιτε (αγώνες πλήρους επαφής του δυναμικού Kyokushinkai Karate). Ο Παγκόσμιος Γραμματέας Katsuhito Gorai συνεγχάρει στο τέλος των εξετάσεων τον Μάριο Στεφάνου τόσο για το τεχνικό του επίπεδο όσο και το αγωνιστικό και όπως δήλωσε ο ίδιος ως επίσημος Εκπρόσωπος της I.K.O International Kyokushinkai Organization, είναι ευτυχής και σίγουρος ότι ο Μάριος Στεφάνου με τις γνώσεις του και την αγωνιστική του εμπειρία θα συμβάλει στην ανάπτυξη του Kyokushin στην Ελλάδα. Το 10ο Summer Camp τίμησαν με την παρουσία τους οι εκπαιδευτές Μιχάλης Σηφάκης από τον Σύλλογο του Ηρακλείου Κρήτης με αθλητές τους, ο Εκπαιδευτής Καραγεώργος Χρήστος από την Καλαμπάκα, ο Εκπρόσωπος της Τουρκίας του Kyokushinkai Karate Sensei Omer Duran, οι προπονητές Κυριακή & Μάριος Στεφάνου, ο Εκπαιδευτής Νίκος Δεληγιάννης και αθλητές του Συλλόγου μας!
Τόσο ο Εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate στην Χώρα μας κ. Ιωάννη Στεφάνου όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας ευχαριστούν θερμά για την υποστήριξή τους, την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη για την παροχή αναμνηστικών (μπλουζάκια & Καπέλα) για τους αθλητές του Summer Camp, τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη, τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου κ. Αλέξανδρο Ευσταθίου καθώς και το ξενοδοχείο Πανόραμα στις κουκουναριές!

 

Διαβάστηκε 526 φορές