Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2019 06:59

Άρχισαν οι εγγραφές & οι προπονήσεις στον Α. Σ. Kyokushinkai Karate του κ. Στεφάνου (Ολυμπιακό σπορ Καράτε)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Άρχισαν οι εγγραφές και οι προπονήσεις Στον Αθλητικό Σύλλογο Kyokushinkai Karate του κ. Ιωάννη Στεφάνου όπου διδάσκεται το Ολυμπιακό σπορ Καράτε!

Δελτίο τύπου

Άρχισαν καθημερινά από τις 2 Σεπτεμβρίου οι προπονήσεις και οι εγγραφές της νέας εκπαιδευτικής περιόδου 2019-2020 στον Αθλ. Σύλλογο του Kyokushinkai Karate Βόλου στην οδό Παγασών 119 – Μαγνήτων με εκπαιδευτή τον πτυχιούχο προπονητή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού Shihan Ιωάννη Στεφάνου Μαύρη Ζώνη 5Dan του Kyokushinkai Karate. Επίσημος εκπρόσωπος της Ιαπωνικής Παγκόσμιας Οργάνωσης του Kyokushinkai Karate στην χώρα μας και Ομοσπονδιακός Προπονητής της Κεντρικής Ελλάδας της Ελληνικής Ομοσπονδίας(ΕΛ.Ο.Κ),του Ολυμπιακού Αθλήματος του Καράτε.

Ο κ. Στεφάνου είναι από τους λίγους σήμερα εν ενεργεία προπονητές στην Ευρώπη που έχει αγωνιστεί σε 3 συνεχόμενα Παγκόσμια & 9 Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, Διεθνής διαιτητής του Kyokushinkai Karate και ο μοναδικός έως σήμερα που έχει διοργανώσει στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην πόλη μας 2 Ευρωπαϊκά, 7 Βαλκανικά και δεκάδες Διασυλλογικά Πρωταθλήματα. Βοηθοί στον Σύλλογο θα είναι η Διπλωματούχος Προπονήτρια της Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Κυριακή Στεφάνου, Ευρωπαϊκή διαιτητής. ενώ ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Μάριος Στεφάνου, Πρωταθλητής επί σειρά ετών σε Πανευρωπαϊκά, Βαλκανικά και Διεθνή Πρωταθλήματα μεταδίδει μέσα από την προπόνηση την πολύτιμη εμπειρία και γνώση του ενισχύοντας του αθλητές του Συλλόγου μας για την κατάκτηση νέων επιτυχιών.
Ο κ. Ιωάννης Στεφάνου Διδάσκει από το 1987 στους αθλητές των Συλλόγων το πρόγραμμα της Παγκόσμιας Οργάνωσης του Kyokushinkai Karate (I.K.O.), όπως έχει ορίσει ο μεγάλος δάσκαλος, αρχηγός και ιδρυτής του Kyokushin Sosai Mas Oyamas 10 dan, τόσο στο εξεταστικό όσο και στο αγωνιστικό μέρος, σύμφωνα πάντα με τα ιαπωνικά πρότυπα του συστήματος. Αυτό άλλωστε το έχουν αποδείξει με τις επιτυχίες τους οι αθλητές και οι αθλήτριες τόσο στο Νοκ-Ντάουν Kyokushin πλήρους επαφής καράτε όσο και στο σπορ Ολυμπιακό Καράτε, του Συλλόγου μας σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις των Πρωταθλημάτων σε Πανελλήνιο, Βαλκανικό, Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο. Η εξέλιξη του Καράτε στην Χώρα μας ως Ολυμπιακό άθλημα θα συμβάλλει σύμφωνα με την γνώμη του έμπειρου ομοσπονδιακού προπονητή Κεντρικής Ελλάδος κ. Ιωάννη Στεφάνου τόσο στην βελτίωση του αγωνιστικού επιπέδου των αθλητών όσο και στην προσέλευση νέων παιδιών στους Συλλόγους που καλλιεργούν επίσημα το άθλημα μέσα από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε ΕΛ.Ο.Κ. Σκοπός του Συλλόγου Kyokushinkai Karate Βόλου είναι η διαπαιδαγώγηση των νέων παιδιών μέσω του καράτε, με αποτέλεσμα την δημιουργία ισχυρών και ηθικών χαρακτήρων, ένα απαραίτητο και σημαντικό μέρος του αθλητισμού, στο οποίο ο προπονητής κ. Στεφάνου ρίχνει την μέγιστη βαρύτητα και προσοχή.
Την μέγιστη συμπαράσταση του προπονητή κ. Ιωάννη Στεφάνου και της βοηθού προπονήτριας Κυριακής Στεφάνου και του Διεθνή Πρωταθλητή Μάριου Στεφάνου, έχουν όλοι οι αθλητές από την αρχή της εκπαίδευσής τους και ειδικότερα τα νέα ταλέντα που επιλέγονται να ασχοληθούν με τον πρωταθλητισμό και την αγωνιστική ομάδα του Συλλόγου, μιας και η πολιτεία παρέχει σήμερα μέσω της Ομοσπονδίας (ΕΛ.Ο.Κ) την δυνατότητα μορίων για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.
Όπως τονίζει χαρακτηριστικά ο έμπειρος προπονητής του Συλλόγου μας, η συμμετοχή των αθλητών στην εκπαίδευση δεν τους βελτιώνει μόνο αγωνιστικά αλλά τους βοηθά και τους καθιστά δυνατούς και υγιείς, σωματικά και πνευματικά ώστε να κερδίζουν την καθημερινή μάχη της ζωής ακολουθώντας μέσω του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας τον δρόμο της αρετής και της προόδου.
Όλοι οι ενδιαφερόμενοι έχουν την προσφορά δύο δωρεάν μαθημάτων για να γνωρίσουν το δυναμικό Kyokushinkai Karate. Ο Σύλλογός μας λειτουργεί από το 1989, είναι αναγνωρισμένος από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε ΕΛ.Ο.Κ, την Γ.Γ. Αθλητισμού και την Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Ομοσπονδία Kyokushinkai. Ο Σύλλογός μας θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή το Πρωί 11π.μ – 2μ.μ & το απόγευμα 6μ.μ – 10: 30μ.μ και το Σάββατο 10:00 πμ – 14:00 μμ. σε αυτό το χρονικό διάστημα θα γίνονται παράλληλα εγγραφές και προπονήσεις. Πληροφορίες στα τηλέφωνα του Συλλόγου μας: 24210 56766 & 693 7956619
Τέλος τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ο προπονητής κ. Ιωάννης Στεφάνου σας ευχόμαστε Καλό Φθινόπωρο, με υγεία και Πολλές Επιτυχίες!

 

Διαβάστηκε 705 φορές