Σάββατο, 06 Απριλίου 2019 15:36

Με μεγάλη επιτυχία έγινε το 7th BALKAN OPEN MATSUI CUP 2019 του KYOKUSHINKAI KARATE στο Βόλο από τον κ. Ιωάννη Στεφάνου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΧΕ ΤΟ 7TH BALKAN OPEN MATSUI CUP 2019 ΤΟΥ KYOKUSHINKAI KARATE ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥΤο 7ο Βαλκανικό Open Matsui Cup του Δυναμικού Kyokushinkai Karate Διοργάνωσε στον Βόλο ο αρχηγός - εκπρόσωπος του συστήματος της Χώρας μας κ. Ιωάννης Στεφάνου υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Βόλου. Στο 7ο Βαλκανικό Open Matsui Cup 2019, έλαβαν μέρος αθλητές και αθλήτριες στις κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων – Εφήβων και Ανδρών – Γυναικών. Οι αθλητές και αθλήτριες αγωνίστηκαν στα ΚΑΤΑ (σύνολο τεχνικών με υποτιθέμενους αντιπάλους) και στο δυναμικό Νοκ – Ντάουν Κούμιτε του Kyokushinkai Karate πλήρους επαφής σε κατηγορίες κιλών σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Οργάνωσης.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΧΕ ΤΟ 7TH BALKAN OPEN MATSUI CUP 2019 ΤΟΥ KYOKUSHINKAI KARATE ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥΤο εν λόγω Πρωτάθλημα διεξήχθει στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας Βόλου, το Σάββατο 23 Μαρτίου, με την συμμετοχή 8 κρατών και 300 περίπου αθλητών. Η έναρξη αγώνων έγινε στις 10:00 το πρωί και βάσει προγράμματος 13:00 έγινε η Επίσημη Τελετή έναρξης με τις βραβεύσεις τόσο των επισήμων προσκεκλημένων όσο και των χορηγών που στήριξαν την διοργάνωση.
Στους αγώνες παρευρέθηκε πλήθος κόσμου από την Ελλάδα και το εξωτερικό όπου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τους μοναδικούς αγώνες τόσο των Ελλήνων όσο και των Ξένων Πρωταθλητών. Στόχος της διοργάνωσης των αγώνων ήταν να δώσει ο κ. Ιωάννης Στεφάνου την ευκαιρία στους Έλληνες αθλητές να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες ώστε να επιδιώξουν στο μέλλον επιτυχίες σε Πανευρωπαικά και Διεθνή Πρωταθλήματα καθώς και η διάδοση του δυναμικού Knock – Down Kyokushinkai Karate και η προβολή της χώρας μας μέσω του Αθλητικού Τουρισμού και ιδιαίτερα της όμορφης Πόλης μας. Καθώς οι διοργανώσεις του κ. Ιωάννη Στεφάνου πέραν των Ελληνικών Πρωταθλημάτων και των Κυπέλλων που γίνονται στο Βόλο φέρνουν πολυπληθείς ξένες αποστολές οι οποίες διαμένουν στην πόλη μας για κάποιες ημέρες και αφήνουν χρήματα τόσο σε ξενοδοχεία όσο και στην τοπική αγορά. Παράλληλα προβάλλουν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Χώρας τους καθώς και στον Ηλεκτρονικό τύπο της Παγκόσμιας Οργάνωσης του Kyokushinkai Karate, την Ελλάδα και τον Βόλο ως Διοργανώτρια Πόλη με πολλά επιτυχημένα Πρωταθλήματα και Διοργανώσεις εκ μέρους του Αρχηγού – Εκπροσώπου κ. Ιωάννη Στεφάνου που κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει η Πόλη μας.
Το Πρωτάθλημα τίμησαν με την παρουσία τους πέραν το πλήθος κόσμου, οι επίσημοι προσκεκλημένοι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμου Βόλου που στήριξαν την διοργάνωση εκ μέρους της πολιτείας. Πιο αναλυτικά βάση προγράμματος στις 13:00 έγινε η Επίσημη τελετή έναρξης των αγώνων όπου παρέλασαν όλες οι συμμετέχοντες Χώρες με τους αθλητές τους και παρατάχθηκαν στον αθλητικό χώρο του σταδίου, μετά το πέρας της παρέλασης ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος της Χώρας μας και στην συνέχεια ο κ. Ιωάννης Στεφάνου ευχαρίστησε για την πολύτιμη βοήθειά τους την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Βόλου, οι οποίοι ήταν συνδιοργανωτές αυτής της μεγάλης Βαλκανικής Διοργάνωσης. Την Περιφέρεια Θεσσαλίας εκπροσώπησε η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη όπου μετά την βράβευσή της με τιμητική πλακέτα από τον Εκπρόσωπο κ. Ιωάννη Στεφάνου, καλωσόρισε όλες τις αποστολές τόσο από την Ελλάδα όσο και ιδιαίτερα από το εξωτερικό και κήρυξε την έναρξη των αγώνων, στην συνέχεια τον Δήμαρχο Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέο εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ κ. Απόστολος Ζαρκάδας όπου βραβεύτηκε με τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στους αγώνες και απηύθυνε χαιρετισμό στους θεατές και στις ξένες αποστολές. Μεγάλος προσκεκλημένος των αγώνων ήταν ο Παγκοσμίου φήμης Ιάπωνας Δάσκαλος Shihan Tsutomu Wakiuchi 7 Dan, μαθητής του Θρυλικού Ιδρυτού του συστήματος Sosai Mas Oyamas, η Ελληνική Οργάνωση τίμησε με πλακέτα αυτη την Παγκόσμια μορφή του Kyokushinkai Karate. Επίσης ο Εκπρόσωπος κ. Ιωάννης Στεφάνου τίμησε με ειδικό βραβείο δυο παλαίμαχους Βαλκάνιους Πρωταθλητές του Kyokushinkai Karate με Ευρωπαικές, Διεθνής και Παγκόσμιες διακρίσεις τον Shihan Emil Kostov από την Βουλγαρία και τον Sensei Nicolae Stoian από την Ρουμανία. ένα μεγάλο ευχαριστώ απηύθυνε ο κ. Ιωάννης Στεφάνου στα καταστήματα της Πόλης μας που ήταν χορηγοί της διοργάνωσης εν περιόδου οικονομικής κρίσης ειδικά για το περιοδικό και την αφίσα των αγώνων. Η Ελληνική Οργάνωση βράβευσε με τιμητική πλακέτα τους χορηγούς οι οποίοι ήταν: η Εταιρία ZEOTEC, η Γενική Κλινική Άνασσα, το STATE COFFEE, το Συνεταιριστικό ΙΚΤΕΟ Βόλου, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγόριν, το συνεργείο Αυτοκινήτων Τόρης Γεώργιος, τα καταστήματα Μπαχάρικο & Κρέατος Τέχνη, το Τυροκομείο Καρακάνας, ο Παραδοσιακός Φούρνος Μανδηλάς, το συνεργείο Αυτοκινήτων BMW – Ευθυμιάδης, το κατάστημα Dailianis Original Service, την Θεσσαλοιατρική, το Ουζερί Μπόκος, το επιμελητήριο Μαγνησίας, το Αστικό Κτελ Βόλου και το κατάστημα Χρώμα Πάνος.
Ο Εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate κ. Ιωάννης Στεφάνου συγχαίρει όλους τους Έλληνες αθλητές που αγωνίστηκαν σε αυτό το δυναμικό Πρωτάθλημα τόσο από τον Βόλο όσο και από άλλες Πόλεις της Ελλάδας κατακτώντας πρώτα μια πολύτιμη αγωνιστική εμπειρία και δεύτερον όσους έφτασαν σε επιτυχίες και Εκπροσώπησαν επάξια την Χώρα μας και είναι οι εξείς από τον Σύλλογο Kyokushinkai Karate Βόλου των προπονητών κ. Ιωάννη, κ. Κυριακή & κ. Μάριο Στεφάνου: ΚΟΥΜΙΤΕ 1η Θέση Πούλιου Μαρία στην κατηγορία Νεανίδων, 1η Θέση Κορωναίος Σπυρίδων στην κατηγορία Παίδων, 2η Θέση Κουτρουμπά Αλεξάνδρα στην κατηγορία Κορασίδων 10-11 χρονών, 2η Θέση Λάλα Εμιλιάνα στην κατηγορία Κορασίδων 12-13 χρονών, 2η Θέση Μανιώτης Άγγελος στην κατηγορία Παίδων 8-9 χρονών, 2η Θέση Ντίμασι Χρήστος στην κατηγορία Εφήβων, 3η Θέση Μανια Νικολέτα στην κατηγορία κορασίδων 8-9 χρονών, 3η Θέση Μυλωνά Μαρία - Χριστίνα στην κατηγορία κορασίδων 10-11 χρονών, 3ες Θέσεις Τσιμπερίδης Στέργιος & Κελαιδώνης Κωνσταντίνος στην κατηγορία Παίδων 8-9 χρονών, 3ες θέσεις Μπουτσιόυρης Θωμάς & Λορδόπουλος Αβραάμ στην κατηγορία Παίδων 8-9 Χρονών -35κιλά, 3η Θέση Μπούρης Περικλής στην κατηγορία Παίδων 10-11 χρονών, 3η Θέση Ντάγγαλος Γιώργος στην κατηγορία Εφήβων 14-15 χρονών. ΚΑΤΑ, 1η Θέση Στεφάνου Μάριος κατηγορία Ανδρών, 2η Θέση Δεληγιάννης Νικόλαος κατηγορία Ανδρών, 2η Θέση Παπαποστόλου Χρύσα κατηγορία Γυναικών, 3ες Θέσεις Κελαιδώνης Κωνσταντίνος & Λορδόπουλος Αβραάμ κατηγορία Παίδων 8-9 χρονών, 3η Θέση Κορωναίος Σπυρίδων κατηγορία Παίδων 12-13 χρονών, 3η Θέση Μανια Νικολέτα κατηγορία Κορασίδων 8-9 χρονών, 3η Θέση Μυλωνά Μαρία Χριστίνα κατηγορία Κορασίδων 10-11 χρονών, 3η Θέση Λάλα Εμιλιάνα κατηγορία κορασίδων 12-13 Χρονών.
Τέλος ευχαριστούμε τις Γραμματείες των Συλλόγων: κ. Κυριακή Στεφάνου, κ. Κωνσταντίνο Οικονομίδη, κ. Ευάγγελο Φιλιππαίο, κ. Ευάγγελο Καραμπουτάκη, κ. Βασίλειο Κουρίτα και τον κ. Τάσο Τσόγκα, τους εθελοντές Staff (προσωπικό του Συλλόγων Kyokushinkai Karate Βόλου και του Συλλόγου Ν. Ιωνίας Άθλησις) καθώς και την Λέσχη εθελοντών Βόλου και την Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης και Υγειονομικών Αποστολών για την συνεργασία και την κάλυψη του Πρωταθλήματος, το οποίο έληξε με ασφάλεια χάρη στην πολύτιμη παρουσία τους!

Διαβάστηκε 662 φορές