Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 15:03

Πρώτη σχολή προπονητών Π.Ο.Μ. – Εισακτέοι

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

   Πρώτη σχολή προπονητών Π.Ο.Μ.Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει προς όλους τους ενδιαφερόμενους πως δημοσιεύθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) η οριστική λίστα με τους εισακτέους για την επικείμενη πρώτη Σχολή Προπονητών του αθλήματος μας, και την οποία μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Γ.Γ.Α. στο σύνδεσμο http://gga.gov.gr/athlimata/2016-10-11-07-33-19 (βλ. Α9.58) ή πατώντας εδώ.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα κοινοποιηθεί το πρόγραμμα και ο οδηγός σπουδών, καθώς και ο κανονισμός λειτουργίας της Σχολής, τα οποία θα περιλαμβάνουν όλες τις απαραίτητες δομικές λεπτομέρειες για τη πραγματοποίηση των μαθημάτων.

Σε κάθε περίπτωση, η Π.Ο.Μ. θα ήθελε να διαβεβαιώσει όλους τους ενδιαφερόμενους πως, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για τη σχολή προπονητών του αθλήματος μας, έχει ήδη ξεκινήσει τις σχετικές διαδικασίες για την ίδρυση και νέου τμήματος δεύτερης σχολής προπονητών, για την οποία προαπαιτούμενο θα είναι η ύπαρξη αθλητικής εμπειρίας σε επίσημους αγώνες της Ομοσπονδίας, με τους επόμενους προγραμματισμένους να είναι στο Κύπελλο Ελλάδας στις 14 και 15 Μαρτίου.

Διαβάστηκε 157 φορές