Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020 17:49

Ημέρες Μουάιτάι “ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ – ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ”

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

imeresmuaythai2020 seminars FB POST IMG PMF ARTICLE COVER 1200x630Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.) στα πλαίσια ενημέρωσης και κατάρτισης των εκπαιδευτών της διοργανώνει διήμερο σεμιναρίων iGLA Muaythai Education System καθώς και σεμινάριο παράδοσης της ελληνικής ύλη τα οποία αποτελούν τα μοναδικά αναγνωρισμένα συστήματα εκμάθησης και πιστοποίησης διεθνών και ελληνικών βαθμών Khan από την IFMA (Παγκόσμια Ομοσπονδία αναγνωρισμένη από τη Δ.Ο.Ε.) και από την Π.Ο.Μ. (μοναδική αναγνωρισμένη Ομοσπονδία για το άθλημα του Μουάιτάι στην Ελλάδα από τη Γ.Γ.Α)

To iGLA Muaythai Education System είναι η τελευταία ανάπτυξη και επέκταση του Project Muaythai iGLA που έχει σκοπό να συμπληρώσει τους εκπαιδευτές ώστε να διδάξουν και να εκπαιδεύσουν τους μαθητές τους σωστά και να καθοριστεί ένα πρότυπο εκπαίδευσης (εκπαιδευτική ύλη) το οποίο ήδη έχουν υιοθετήσει τα μέλη-ομοσπονδίες της IFMA παγκοσμίως ως εργαλείο καθοδήγησης για την κατάρτιση των μαθητών τους με απλότητα και ευκολία και αποτελούν την ύλη που διδάσκεται και στις σχολές προπονητών. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε αναλυτικά στην σελίδα www.imaes.net .

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο θα έχει διάρκεια 2 ημερών και θα λάβει χώρα το Σάββατο 27 Ιουνίου και την Κυριακή 28 Ιουνίου στην Αθήνα (Κλειστό Γυμναστήριο «Αργοναύτες Τριπόλεως 17 Αργυρούπολη) θα περιλαμβάνει τόσο θεωρητικό όσο και πρακτικό μέρος.

Εισηγητές θα είναι τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής:

Khru Θεόδωρος Γκίτσας

Khru Δρόσος Μιχάλης

Khru Κατής Μαρίνος

Khru Πλιάκος Θεόδωρος

Στο σεμινάριο θα παρίσταται και ο Πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κος. Ιωάννης Παπαδόπουλος.

Σας επισημαίνουμε ότι όσοι εκπαιδευτές διαθέτουν το 6ο Khan iGLA θα μπορούν να λάβουν μέρος για το 7ο 8ο και 9ο Khan iGLA κατόπιν σχετικής αξιολόγησης. Αντίστοιχα όσοι λάβουν μέρος για πρώτη φορά θα μπορούν να πιστοποιηθούν μέχρι και το 6ο Κhan iGLA ακολουθώντας παρόμοια διαδικασία.

Οι εκπαιδευτές που θα ολοκληρώσουν με επιτυχία τις εξετάσεις θα καταταχθούν στην παγκόσμια λίστα εκπαιδευτών της IFMA και όσοι φτάσουν στο επίπεδο Khru μπορούν να λάβουν (εφόσον θα κάνουν την εγγραφή τους στο σύστημα) θα λάβουν μοναδικούς κωδικούς πρόσβασης στην πλατφόρμα iMAES όπου και θα μπορούν πλέον να ενημερώνονται για την εξεταστική ύλη και για όλες τις εξελίξεις που αφορούν το iGLA καθώς και να αιτούνται από την Π.Ο.Μ. εκτός του Ελληνικού διπλώματος και διεθνώς αναγνωρισμένα διπλώματα για τους μαθητές τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο σεμινάριο γίνεται με σκοπό να δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους εκπαιδευτές να πιστοποιηθούν επίσημα καθώς και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στο άθλημα του Muaythai κάτι που μέχρι τώρα μπορούσε να γίνει μόνο στην Ταϊλάνδη.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωστοποιήσουν τη συμμετοχή τους στέλνοντας την αίτηση συμμετοχής στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Ομοσπονδίας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Περισσότερες πληροφορίες για το κόστος συμμετοχής και τις προθεσμίες υποβολής συμμετοχών θα βρείτε στις αιτήσεις συμμετοχής.

Κατά τα διάρκεια του διημέρου θα λάβουν χώρα παράλληλες δράσεις όπως:

Σεμινάριο iGLA.
Σεμινάριο παράδοσης της ελληνικής εξεταστέας ύλης.
Προαγωγικές εξετάσεις όλων των επιπέδων
Σεμινάριο 1ου Βαθμού iGLA για μαθητές όλων των ηλικιών
Απονομές των μεταλλίων και των βεβαιώσεων συμμετοχής του διαγωνισμού σκιαμαχίας που διοργάνωσε η Ομοσπονδία μας την διάρκεια της αναστολής λειτουργίας.
Βραβεύσεις διακριθέντων για το έτος 2019.
Αγώνες βετεράνων ώστε να δοθεί το δικαίωμα σε όλους τους υποψήφιους προπονητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην επόμενη σχολή προπονητών.
Εορτασμός των 2 ετών της ίδρυσης της Ομοσπονδίας μας.

Πληροφορίες καθημερινά 9:00 – 17:00 στο 210 9603031.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Παρακάτω ακολουθεί γενικό ενδεικτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων.

Σάββατο 27 Ιουνίου (Κλειστό Γυμναστήριο Αργοναύτες Τριπόλεως 17 Αργυρούπολη)

10:00 – 11:30 Σεμινάριο iGLA/iMAES (για αίτηση πατήστε εδώ)

11:30 – 12:00 Διάλειμμα

12:00 – 13:30 Σεμινάριο iGLA/iMAES

13:30 – 14:00 Διάλειμμα

14:00 – 15:30 Παράδοση ελληνικής ύλης

15:30 – 16:00 Διάλειμμα

17:00 – 18:30 Παράδοση ελληνικής ύλης

Κυριακή 28 Ιουνίου (Κλειστό Γυμναστήριο Αργοναύτες Τριπόλεως 17 Αργυρούπολη)

11:00 – 12:30 Σεμινάριο iGLA

12:30 – 12:45 Διάλειμμα

12:45 – 14:00 Σεμινάριο iGLA

14:00 – 15:30 Εορτασμός των δύο ετών της ίδρυσης της ομοσπονδίας μας βραβεύσεις

15:30 – 16:30 Σεμινάριο για παιδιά 1 Khan (για αίτηση πατήστε εδώ)

15:30 – 17:30 Παράδοση ελληνικής ύλης

Κατά το διήμερο θα πραγματοποιηθούν και αγώνες βετεράνων και ενηλίκων Ανδρών και Γυναικών ενόψει του εορτασμού της Ομοσπονδίας μας!

Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και μπορεί να αλλάξει ως προς τις ώρες αλλά όχι τις μέρες.

 

Διαβάστηκε 48 φορές