Τρίτη, 21 Απριλίου 2020 15:15

Πανελλήνια Ομοσπονδία Muaythai: Πανελλήνιος ψηφιακός Διαγωνισμός Σκιαμαχίας 2020

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πανελλήνιος ψηφιακός Διαγωνισμός Σκιαμαχίας 2020Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Muaythai (Π.Ο.Μ) όπως έχει ήδη προαναγγείλει συνεχίζει να προάγει με διάφορες δράσεις της, την ανάπτυξη του αθλήματος μας ψηφιακά κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης που βιώνει τόσο η χώρα μας όσο και ο υπόλοιπος πλανήτης. Στο πλαίσιο λοιπόν του καλύτερου δυνατού συντονισμού για την αντιμετώπισης της παρούσας κατάστασης και σε μία προσπάθεια οι αθλητές του Μουάιτάι να παραμείνουν ενεργοί και σε φόρμα ενόψει της επιστροφής στην κανονικότητα των αγωνιστικών ρυθμών, διοργανώνουμε Πανελλήνιο ηλεκτρονικό Διαγωνισμό Σκιαμαχίας.

Ο ψηφιακός αυτός διαγωνισμός Σκιαμαχίας θα αφορά δύο ηλικιακές κατηγορίες, αυτή των ενηλίκων από 18 δηλαδή ετών έως και 40, και αυτή των ανηλίκων μεταξύ 6 και 17 ετών, χωρισμένες αμφότερες βάσει φύλου.

Η επίσημη δήλωση των αθλητών κάθε αθλητικού σωματείου και η αποστολή του υλικού θα πρέπει να γίνει μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του σωματείου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Τετάρτη 29 Απριλίου.

Αναλυτικά, λεπτομερείς οδηγίες για το διαγωνισμό θα βρείτε στην επίσημη προκήρυξη του, στο site της Ομοσπονδίας.

Διαβάστηκε 116 φορές